Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.685
- 21.760
- 2.783
Olabilecek en kotu senaryo
Ispanya
Ispanya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Amaaan nereden çıktı şimdi bu iş yav zaten obsesif adamım yolda hapşıran birini görünce falan huylanacaz bok vardı geldi buraya.

Adamlar mars geriliyor jüpiter ters açı yapıyor dediler inanmadık.abim bu 2020 nasıl bir yıl oldu, nasıl bi bok çukuruna düştük biz böyle yaw.![]()

trnin işi özellikle avrupadaki gurbetçiler yüzünden zor
çok kişi dönmek isteyecek
ben bile işler uzun süre böyle gidecekse dönerim ne yapalım buralarda tek başımıza
Aynen alkol içerdiği için virüslere karşı daha korunaklıymış. Hatta İran'da 48 kişi virüsten korur diye endüstriyel alkol içmiş. Sonuç: yarısı ölmüş kalanlar ise kör kalmış. Alkolü doğru yerde kullanalım arkadaşlar.jel yerine kolonya daha fazla işe yarıyormuş gibi 1 bilgi ulaştı bana.
cebinizde bulunsun
bu iran kendı kendını yokedecek gıbı gozukuyorAynen alkol içerdiği için virüslere karşı daha korunaklıymış. Hatta İran'da 48 kişi virüsten korur diye endüstriyel alkol içmiş. Sonuç: yarısı ölmüş kalanlar ise kör kalmış. Alkolü doğru yerde kullanalım arkadaşlar.
Adamlar mars geriliyor jüpiter ters açı yapıyor dediler inanmadık.![]()

Kardesım cikolata getirin ama virüs getirmeyın dıye diyoruzla yine gurbetcilere lafi getirdiniz.
illa sövdüreceksiniz he.
sövemiyorum gerci o ayri konu da bizi de bi rahat birakin arkadas.