Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu hızla 10/10 da hepimiz ölüyüz zaten
Haber akışı iç açıcı değil, şunları okuyup da paniklememek pek mümkün değil. Gündüz alışveriş yapanlarla dalga geçtim ama treni kaçırmıyoruzdur inş hissi geldi bana şu an. Yarın b.kunu çıkarmadan biraz dolduracam kileri nolur nolmaz.

Bizim insanımız böyle yumurta kapıya dayanmadan umursamaz, ondan sonra tehlike başladı mı marketleri yağmayalayacak derece de panik.

sokağa çıkma yasağı gelecek diye tırsıyorum

bilmiyorum ki. makarna bölümü bomboştu.
O makarna olayını yanlış anlamış bazı gazeteciler, insanlar neden makarna alıyor bağışıklığı güçlendiren bir şey değil ki falan demişler. Ve bu insanların mesleği halkı bilgilendirmek, halkı haberdar etmek. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

O makarna olayını yanlış anlamış bazı gazeteciler, insanlar neden makarna alıyor bağışıklığı güçlendiren bir şey değil ki falan demişler. Ve bu insanların mesleği halkı bilgilendirmek, halkı haberdar etmek. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

abi pahalı makarnalar vardı birkaç tane. onlara dokunmamışlar yaw. geri kalanların hepsini almışlardı. reyon bomboştu. bulgur, pirinç gibi bakliyatlar da yoktu. şaştım kaldım. mesai bitiminden sonra herkes akın etmiş demek. :asd:

bu arada bende papia'nın 32lik parfümlüsünü aldım, tavsiye ederim

Peki acizane bir soru

Deniz seviyesinde yaşayan insanların akciğerleri mi güçlü olur daha yükseklerde yaşayanların mı?

ben orda değilim zaten ama şehrin 80 % i orda çalışıyor... dün büyük bir alışveriş yerine gittim, konserve ne varsa bitmis balik vs. makarna cok azdi tuvalet kağıdı 4 palet komple boştu süt yumurta azdi...panik levelim 50% gibi
Ama süpermarketlere ürün gelme olayı niye bitsin ki .. bence onda bir Problem olmaz

abi pahalı makarnalar vardı birkaç tane. onlara dokunmamışlar yaw. geri kalanların hepsini almışlardı. reyon bomboştu. bulgur, pirinç gibi bakliyatlar da yoktu. şaştım kaldım. mesai bitiminden sonra herkes akın etmiş demek. :asd:

bu arada bende papia'nın 32lik parfümlüsünü aldım, tavsiye ederim

Şunu almıştım %40 mı ne indirim vardı yapıştırdım gitti, stok yok şu an :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt