- 18 Temmuz 2009
- 81.731
- 238.669
- 5.093
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haber akışı iç açıcı değil, şunları okuyup da paniklememek pek mümkün değil. Gündüz alışveriş yapanlarla dalga geçtim ama treni kaçırmıyoruzdur inş hissi geldi bana şu an. Yarın b.kunu çıkarmadan biraz dolduracam kileri nolur nolmaz.Bu hızla 10/10 da hepimiz ölüyüz zaten
10 muş la o, ben 100 okudum.Heis bende 4/10
Süpermarket de tuvalet kağıdı kalmadı iyi mi
Nasıl bir şans varsa geçen hafta 3 adet 32'li almıştım. Beni 1 yıl götürür rahat gönlüm rahat bu konuda.Heis bende 4/10
Süpermarket de tuvalet kağıdı kalmadı iyi mi
Makarnayı neden yağmalamışlar?
ingolstadt audide cikmis birindeNeresi?
Nasıl bir şans varsa geçen hafta 3 adet 32'li almıştım. Beni 1 yıl götürür rahat gönlüm rahat bu konuda.

Makarna, pilav ve unHaber akışı iç açıcı değil, şunları okuyup da paniklememek pek mümkün değil. Gündüz alışveriş yapanlarla dalga geçtim ama treni kaçırmıyoruzdur inş hissi geldi bana şu an. Yarın b.kunu çıkarmadan biraz dolduracam kileri nolur nolmaz.
Mercedesciyiz - problem yokingolstadt audide cikmis birinde
O makarna olayını yanlış anlamış bazı gazeteciler, insanlar neden makarna alıyor bağışıklığı güçlendiren bir şey değil ki falan demişler. Ve bu insanların mesleği halkı bilgilendirmek, halkı haberdar etmek.bilmiyorum ki. makarna bölümü bomboştu.
Benim için pek bir değişiklik olmaz. Hayatımı aynen devam yaşarım.sokağa çıkma yasağı gelecek diye tırsıyorum
ben orda değilim zaten ama şehrin 80 % i orda çalışıyor... dün büyük bir alışveriş yerine gittim, konserve ne varsa bitmis balik vs. makarna cok azdi tuvalet kağıdı 4 palet komple boştu süt yumurta azdi...panik levelim 50% gibiMercedesciyiz - problem yok
4 / 100 olsa keşke.10 muş la o, ben 100 okudum.
O makarna olayını yanlış anlamış bazı gazeteciler, insanlar neden makarna alıyor bağışıklığı güçlendiren bir şey değil ki falan demişler. Ve bu insanların mesleği halkı bilgilendirmek, halkı haberdar etmek.![]()
Ama süpermarketlere ürün gelme olayı niye bitsin ki .. bence onda bir Problem olmazben orda değilim zaten ama şehrin 80 % i orda çalışıyor... dün büyük bir alışveriş yerine gittim, konserve ne varsa bitmis balik vs. makarna cok azdi tuvalet kağıdı 4 palet komple boştu süt yumurta azdi...panik levelim 50% gibi
Tahminim: yuksekPeki acizane bir soru
Deniz seviyesinde yaşayan insanların akciğerleri mi güçlü olur daha yükseklerde yaşayanların mı?
abi pahalı makarnalar vardı birkaç tane. onlara dokunmamışlar yaw. geri kalanların hepsini almışlardı. reyon bomboştu. bulgur, pirinç gibi bakliyatlar da yoktu. şaştım kaldım. mesai bitiminden sonra herkes akın etmiş demek.
bu arada bende papia'nın 32lik parfümlüsünü aldım, tavsiye ederim