Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uçuşlar durdurulmadan gitmelisin
.
brad-pitt-in-world-war-z-2013-movie-ftr.webp

ortaligi ateşe atma niyetinde degilim ama bence havalarin ısınması pek etkilemeyecek virüsü zaten bu tezi savunan baya uzman var biri öyle diyo biri baska birsey diyo kimse net birsey söyleyemiyor...
Sıcak hava iyiy(miş)... Virüsün ölmesi icin.

Bir düşünün...grip zamanı niye kışın çıkıyor genellikle ? ;)

Bugün ilk defa maskeli insanlar gördüm sokakta. Hepsi de Cinli'ydi. Cin'den kastim asyalilar.

Bu seviyede bir salgın ilk defa oluyor bence. Yani daha büyükleri olmuştur da son 30 yılı diyorum.
Aynen eboladan 11000 kişi ölmüş mesela ama bir bölgeyle sınırlı kalmış. H1n1, sars falan da wuhanla aynı tanıma giriyor ama bu kadar sert önlemler görmemiştik hiç.

Tıp konusunda geliştiğimiz kadar ulaşımda da ilerledik bu da bir nevi imkansız hale getiriyor virüsün yayılmamasını. 10 gün içinde 2-3 ülke dolanan insanlar var. Kuluçka süresi boyunca şehir şehir gezebilir/çoktan gezmiştir. Avrupa'da vize yok dolaşım serbest. Bir de kişisel özgürlükler falan devreye girecek şimdi. Çinde milletin kafasına vurup istediklerini yaptırdılar, milyonlarca insanı karantinaya aldılar sert koşullarla. Avrupa amerikada halkın buna reaksiyonu da farklı olur.

Baya büyük bir olaya tanıklık ediyor olabiliriz. Umarım uzamaz tabii sars gibi falan kalır ama gidişat onu göstermiyor.

Haber akışı iç açıcı değil, şunları okuyup da paniklememek pek mümkün değil. Gündüz alışveriş yapanlarla dalga geçtim ama treni kaçırmıyoruzdur inş hissi geldi bana şu an. Yarın b.kunu çıkarmadan biraz dolduracam kileri nolur nolmaz.
Usul usul işlenen bir manipülasyon var

Bizim burda işler kesat müşteri bile gelmiyor. Millet paranoyak olmuş işten çıkıyorlar izin alamayanlar.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Bu arada iran-ırak sınırından çekirge istilası geliyormuş. Sınıra gidip ağları kuralım dış ticaret yaparız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt