Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.684
- 90.275
- 5.003
Silkerim turistini!Almayın lan!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
.uçuşlar durdurulmadan gitmelisin
Sıcak hava iyiy(miş)... Virüsün ölmesi icin.ortaligi ateşe atma niyetinde degilim ama bence havalarin ısınması pek etkilemeyecek virüsü zaten bu tezi savunan baya uzman var biri öyle diyo biri baska birsey diyo kimse net birsey söyleyemiyor...
insallah öyledirSıcak hava iyiy(miş)... Virüsün ölmesi icin.
Bir düşünün...grip zamanı niye kışın çıkıyor genellikle ?![]()
sadece italyada 200 kisi gittiOha 4607 olmuş ölüm sayısı
oyleyse guncelleyelım baslıgıOha 4607 olmuş ölüm sayısı
Aynen eboladan 11000 kişi ölmüş mesela ama bir bölgeyle sınırlı kalmış. H1n1, sars falan da wuhanla aynı tanıma giriyor ama bu kadar sert önlemler görmemiştik hiç.Bu seviyede bir salgın ilk defa oluyor bence. Yani daha büyükleri olmuştur da son 30 yılı diyorum.
sadece italyada 200 kisi gitti
Usul usul işlenen bir manipülasyon varHaber akışı iç açıcı değil, şunları okuyup da paniklememek pek mümkün değil. Gündüz alışveriş yapanlarla dalga geçtim ama treni kaçırmıyoruzdur inş hissi geldi bana şu an. Yarın b.kunu çıkarmadan biraz dolduracam kileri nolur nolmaz.
Hurafelerden vazgeçelim lütfen. Sıcak hava değil ultraviole ışınlarSıcak hava iyiy(miş)... Virüsün ölmesi icin.
Bir düşünün...grip zamanı niye kışın çıkıyor genellikle ?![]()
sayilar hizla artiyor ölüm orani yüzde 3 lerde 6 lara gelmiş... tabi bu oran tespit edilen vakalara göre2313 de yeni vaka çıkmış italya bitmiş, beni şaşırtan Katar oldu +238 vaka açıklamış 24 vaka varken bir anda 262 olmuş
sayilar hizla artiyor ölüm orani yüzde 3 lerde 6 lara gelmiş... tabi bu oran tespit edilen vakalara göre
Bu topic fazla "At"ıyor diye
Hz.Musa gelip kızıldeniz i 2 ye ayırdı mı mevzu tamamına eriyor.Bu arada iran-ırak sınırından çekirge istilası geliyormuş. Sınıra gidip ağları kuralım dış ticaret yaparız