Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.213
- 72.827
- 5.188
İlk 4 sırayı play offa alıp şampiyonu öyle belirleyelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sürekli elimi agzıma sürüyorum tik oluştu rtaş
Koduklarım zorla yayacaklar.UEFA, koronavirüsten dolayı İtalya'nın EURO 2020 ev sahipliğini daha dezenfekte olan Türkiye'ye verebilir.
(Sporx)
istemiyoruz kardeşim ret
Oje sürsem daha net cözümParmaklarina aci biber sür ne diym rtas
haftaya persembe'ye bilet almistim kasim ayinda ama mayis'a erteledim mecburen heis
Sen yonetimden degilmisin, bir bakarsan anlarsinOje sürsem daha net cözüm
Oje sürsem daha net cözüm
insan cani ucuz orada maalesef. fazla ölü varsa bile aciklamazlar.Çin wuhan da inşa ettigi gecici hastaneleri kapatıyomuş artık bunlar nasıl kontrol altına aldı bu salgını hayret hastalık ilk cıktıgında günde 2000 plan yeni vaka sayısı 8 e kadar düşmüş
WHO'dakiler bu kadar güncel değil abi, başlığa ne zaman baksam farklı bi sayı görüyorumHer saat 100 ölüyü kim ekliyor la baslıga
Bilmiyorum artık hürriyetin haberi dogru yalan bizdede cok degerli degil insan hayatı çin kadar olmasadainsan cani ucuz orada maalesef. fazla ölü varsa bile aciklamazlar.
yalnız okullar tatil,maçlar seyircisiz vs olursa bizim millet ciddi panik yapar cidden marketlerde bir şey kalmaz herhalde. YÖK başkanı tatil edersek üni öğrencileri memlekete dönecek bu da bir risk demiş doğru demiş. iki ucu boklu değnek gibi
Pangolinler, uzun burunlu karıncalarla beslenen hayvanlar. Batıda neredeyse hiç bilinmese de, etleri doğuda yaygın bir lezzet olarak görülüyor ve aynı zamanda tıbbi değeri olduğuna da inanılıyor.Çinliler bu garip hayvanları neden yiyor? Fakir oldukları için mi? Sağlıklı yiyecekler tüm nüfusa yetmediği için mi? Yoksa tadı güzel olduğu için mi?
Alın size araştırma tezi.
Hatta dünya egzotik hayvan pazarının % 20 si pangolin ticaretindenmiş.Pangolinler, uzun burunlu karıncalarla beslenen hayvanlar. Batıda neredeyse hiç bilinmese de, etleri doğuda yaygın bir lezzet olarak görülüyor ve aynı zamanda tıbbi değeri olduğuna da inanılıyor.
Kaçakçılığı yıllardır inanılmaz boyutlarda yapılıyor.
Abi anormal yüksek falan değil. Tutarlı veriler geldiğinden beri denilen şu ki yaşlılar ve altta başka bir rahatsızlığı olanlar risk grubunu oluşturuyor. Hem avrupadaki en yaşlı ülke olacaksın, hem önlem konusunda isteksiz, savruk ve umursamaz olacaksın. (Eğer doğruysa) italyada ölenlerin yaş ortalaması 80 civarı.