Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün Almanlarla el sıkıştık. Adamlar 2 haftadır burdaymış ama tezgaha geldim galiba

çinli sevmeyeni de sizi de sevmiyoruz

Bugün Almanlarla el sıkıştık. Adamlar 2 haftadır burdaymış ama tezgaha geldim galiba

1584036968156.webp

Pangolin yiyen

Moderatör tarafında düzenlendi:
Üniversiteler 3 hafta tatil. Memelekete dönecek çoğunluğu. Gençlerin %1'i bile taşıyıcı olsa memleket hapı yuttu demektir. İstanbul'daki virüs 20 saate Siirt'te

Kim dağıtıyormuş?
Burası da aynı, ya yok ya fahiş fiyat.
Hiç bir yerde kalmadı zaten.
Mesela eczane'ye üç koli geliyor işçiler hepsini kendine alıyor.
Tanıdık eczacı varsa alıyorsun yoksa sagrotan alıyorsun.

İyi bir şirkette çalışıyorsan onlar önlemini alıyor.
Bedava dağıtan görmedim daha.

Maske en ucuz 85 Euro.
Onu da 2-3 kere anca kullanabilirsin.
Tek maske takanlar asyalılar, onlarda çoğunlukla toz maskesi.

Şu an burada olmak istemezsin emin ol.
Benim yaşadığım şehirde 7 vaka çalıştığım şehirde 14 vaka pozitif.

Her gün insanlarla muhattap oluyorsun.
Doktora gitmiyorum daha.
Bazen dişim ağrıyor geçenlerde kaburgam ağrıyordu gitmedim.

Bekleme odasında 13 kişi hapşırıyor.
Gel de otur bir kenara.

Az kaldı dükkanlar da kapanır bu gidişle. Sokaklar çoğunlukla boş.
Bedava park yeri bile 75% boş.

Gscimbom mobil

Bak bak, Fenerbahçe'nin pankartıyla gönderme yapıyor. Çok seviyorsan al evinde besle ama kedi, köpek besliyorsan dikkat et, yemesinler.
Kendisi komünist işe yaramazın tekidir.Dünya üzerindeki hastalık,felaket vb şeylerin çoğu komünist toplumlardan çıkmıştır.Hâlâ komünist seviciliği yapıyor.Fikrimiz net komünist olmayan bir dünya cennettir!

Coronavirus cases in 30 states have been linked to Europe, CDC says
Dr. Robert Redfield, director of the US Centers for Disease Control and Prevention, said cases in 30 or more states were linked to cases in Europe.
During a House Oversight Committee hearing Thursday discussing the coronavirus response, Redfield said the "real risk in general right now, and this is why the President took the action he did last night, within the world now, over 70% of the new cases are linked to Europe. In the United States … 30 states or more were linked actually to cases in Europe."
Redfield reiterated, “Europe is the new China.”
Dr. Anthony Fauci, director of the National Institute of Allergy and Infectious Diseases, said as the CDC recently investigated the 35 states that were reporting cases, 30 of them “who were more recently getting infections ... That was predominately from Italy and from France and from Germany.”

avrupadan insan gelimini 0a indirgemek farz

Kendisi komünist işe yaramazın tekidir.Dünya üzerindeki hastalık,felaket vb şeylerin çoğu komünist toplumlardan çıkmıştır.Hâlâ komünist seviciliği yapıyor.Fikrimiz net komünist olmayan bir dünya cennettir!
En iyi komünistler 100 dolara kapitalist oldu.

Sonra öğrendiler işi, hizmeti parçaladılar sadece duj 100 dolar oldu.

Sonra komünizmi dünyaca şeeytik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt