Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.546
- 36.086
- 2.773
Yanlis olan nedir rengim. Evliligim mi, yoksa kitlesel biraraya gelme mi bu merasim sirasinda
evliliğin yanında kitlesel salgın nedir ki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanlis olan nedir rengim. Evliligim mi, yoksa kitlesel biraraya gelme mi bu merasim sirasinda
şu aşıyı bizimkiler bulsa ya
hem hizmet olur insanlığa hem ticaret
biraya nolmuş
içmediğim tek şey meni suyu o da yakındırJack Daniels icmisligin varmi hemsoid
Abi boşver yav. Sade bir nikahla evlen olsun bitsin. Masraftan da kurtulmuş olursun.Salon sahibi hollandali.. Yanasmiyor yaushak herif. (Ki kizamiyorum da. Normalde olmasi gereken de bu). Ama insan uzuluyor be rengim. Hersey allak bullak. Tek care suan davetliler listesini gozden gecirmek.
içmediğim tek şey meni suyu o da yakındır
avatarını kaldırmazsan şutlıcamBir hemsonun hatun indirmesi beni ziyadesiyle keyiflendirmistir!
Nnnnnnnnnneeeeeeeeeeeee[22:05, 12.03.2020] Muhammed Melike 2: evet son dakika new york ucaginda coronali yolcu cikti
[22:05, 12.03.2020] Muhammed Melike 2: 26 kisi karantina da
[22:06, 12.03.2020] Muhammed Melike 2:
Hiç aklımıza gelmedin sen kardeşHollandada 100 kisiden fazla katilimi olacak olan etkinlikler devletce iptal edildi. Buna haliyle benim evlilik te dahil.
Nalet olsun
abi nasıl anlıyorlar hemen belkı adam gripten dolayı ateşi yüksek?Yolcu Türk arkadaşlar 16 yaşında bir genç, Amerika uçuşları yarından itibaren kapatılıyor.
abi aktarmalı mı yoksa istanbuldan mı bınmıs?Gelişler durduruldu. Sadece gidişler vardı. Oda yarında itibaren kapatılacak. Avrupa gelişleri kapatılıyor.
İstanbul Havalimanında tam teçhizatlı hastane var. Ayrıca test merkezine de alınmış. Yüksek ateş şikayeti ile, benim duyduğum ve gruba atılan bilgi bu yöndedir.abi nasıl anlıyorlar hemen belkı adam gripten dolayı ateşi yüksek?
[22:05, 12.03.2020] Muhammed Melike 2: evet son dakika new york ucaginda coronali yolcu cikti
[22:05, 12.03.2020] Muhammed Melike 2: 26 kisi karantina da
[22:06, 12.03.2020] Muhammed Melike 2:
Hiç aklımıza gelmedin sen kardeş
Vardır bunda da bir hayır, fırsat bu fırsat yarın evlenin sizde, beklemeyin boşuna