Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.127
- 20.027
- 3.313
Tüm avrupaya virüs bulasmıs ama bizim forum almancıları masallah saglam yoksa bizden mı saklanıyor bazı seyler
almancı arkadaslar nasılsınız
Dffgbnkoiztd665rs hfxc vxdt6##€"+
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tüm avrupaya virüs bulasmıs ama bizim forum almancıları masallah saglam yoksa bizden mı saklanıyor bazı seyler
ula ne etti size bu almancilarTüm avrupaya virüs bulasmıs ama bizim forum almancıları masallah saglam yoksa bizden mı saklanıyor bazı seyler
suriye'de cuma namazi kilinacakti bir kac sene önce ama sonra olmadi herhalde o isCumhurreyizi yarın çamlıca camii'nde namaz kılar mı ne diyorsunuz?
Bu ne saçma bir şey ya, hayırdır ülkecek 3 günlük koruma paketi mi aldık nedirBakan Zehra Zümrüt Selçuk: "Özel kreş, gündüz bakımevleri ile özel çocuk kulüpleri 16 Mart’tan itibaren bir sonraki açıklamamıza kadar tatil edilmiştir"
Okullar tatil kreşler tatil. Karı koca çalışan evler var çocuklara kim bakacak?
O kadar olmaz da ama insanlar hâlâ pek dikkatli değil kesinlikle.benim eyalette dün toplam 48di simdi 99 olmus
merkel herkes normal yasantisina böyle devam ederse %60-70 herkese bulasabilir diyordu
futbol maclari seyircisiz ve sehirde müzeleri falan kapattilar
Forumca bir oyuna başlayabiliriz hem kafa dağılır. Yoksa Corona aşağı Corona yukarı psikolojik olarak çok yıpranacağızLigler olmayinca ne yapacağız,film muhabbeti yapalim bari.ben nostaljik konular da acarim
Dizi ve film olur ekstradan bilgisayar oyunları olabilirLigler olmayinca ne yapacağız...film muhabbeti yapalim bari.ben nostaljik konular da acarim
Olympiakos baskani yuzunden mi oldu bunlar simdiMikel arteta da hastalanmis gordugumuz gibi teknik ekibe de bulasabilir bu hastalik. Seyircisiz olmasinin bi onemi yok
Feldkamp dikkat etsin kendineMikel arteta da hastalanmis gordugumuz gibi teknik ekibe de bulasabilir bu hastalik. Seyircisiz olmasinin bi onemi yok
Tek bir kişi dahi virüs olduğu sürece bitmezTüm enfekte insanlar iyileşirse bu beladan kurtulmuş oluyor muyuz? Yeniden ortaya çıkıyor mu? Bilmediğim için merak ediyorum