Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.127
- 20.027
- 3.313
Nirvana ya ulaşmaya hedefliyorum ama hayat işteSen yıldız olup oradan dünyayı izlemeye devam mı edeceksin, öyle mi anlattılar sana?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nirvana ya ulaşmaya hedefliyorum ama hayat işteSen yıldız olup oradan dünyayı izlemeye devam mı edeceksin, öyle mi anlattılar sana?
Eline vermicen mı yani şimdi yeah ?!Benden uzak durman yeterli.
Bahanesi hazır, salla geç işteBelcika da tum okullar ve düğünler 3 nisan'a kadar iptal. Benim de yarin Eindhoven da dugune gitmem lazim ama bizimkiler dugun devam ediyor diyor. Hollanda'nin en riskli bolgelerden biri suan. :/
Belcika da tum okullar ve düğünler 3 nisan'a kadar iptal. Benim de yarin Eindhoven da dugune gitmem lazim ama bizimkiler dugun devam ediyor diyor. Hollanda'nin en riskli bolgelerden biri suan. :/
Ne kadar çabuk varırsan o kadar kötü diyen deHA!!!
Arif > Emrah
3cm deyip geçme... "farkeder, gerekir" diyen çok kişi var.
Belcika da tum okullar ve düğünler 3 nisan'a kadar iptal. Benim de yarin Eindhoven da dugune gitmem lazim ama bizimkiler dugun devam ediyor diyor. Hollanda'nin en riskli bolgelerden biri suan. :/
Hele klasik Türk Düğünü ise...Gitme Alper.
Turkiyede kesinlikle Iran veya Italya seviyesindededir ben buna inaniyorum. Ama iste Turk Devleti guvensiz hale geldigi icin artik hukumet ne derse insanlar inanmiyacak. 1 vaka mi? Yalan dolan. Ya desinler saglik sektorumu yeterince kadar iyi degil ya da cikip bu sayin dogru olmadigini tespit etmeye devam ediyoruz ama 1 den cok cok daha fazla oldugunu dusunuyorum desinler.
Bence Turkiyenin sorunu saglik sektoru boyle bir pandemic kaldirabilecek durumdalar mi? Bana sorarsan kesinlikle degil.
Uzunluk olsun ...gerisi sana kalmış ne kadar yavaş veya hızlı gideceğinNe kadar çabuk varırsan o kadar kötü diyen de
Hayatimda 3 defa dugunde bulundum. Birisi 10 yasindayken amcamin oglunun dugunuydu. Diger ikisi abilerimindi zaten.Belcika da tum okullar ve düğünler 3 nisan'a kadar iptal. Benim de yarin Eindhoven da dugune gitmem lazim ama bizimkiler dugun devam ediyor diyor. Hollanda'nin en riskli bolgelerden biri suan. :/
Uzunluk olsun ...gerisi sana kalmış ne kadar yavaş veya hızlı gideceğin
Bunlara coronada işlemez
Napalım... Tuvalet Kağıtları stockluyoruz.nbrlan Corona ARIF
Napalım... Tuvalet Kağıtları stockluyoruz.
Corona, Üstün Alman ırkına ve toplumuna büyük hasar veremez.
Sen nasılsın