Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimse seyahat etmesin, yurtdisindan gelmeyin kardeşim ne işiniz var burda ölecez sizin yüzünüzden! Yaşamak istiyorum daha gencim...

Belcika da tum okullar ve düğünler 3 nisan'a kadar iptal. Benim de yarin Eindhoven da dugune gitmem lazim ama bizimkiler dugun devam ediyor diyor. Hollanda'nin en riskli bolgelerden biri suan. :/

Benden uzak durman yeterli.
Eline vermicen mı yani şimdi yeah ?!

JPMN8E.webp

İran'da yeni tip koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 85 kişi artarak 514'e yükseldi.

Belcika da tum okullar ve düğünler 3 nisan'a kadar iptal. Benim de yarin Eindhoven da dugune gitmem lazim ama bizimkiler dugun devam ediyor diyor. Hollanda'nin en riskli bolgelerden biri suan. :/

Aman Reis. Hollanda dan al bitkiyi (Corona ya karşı tıp) evde tek başına keyif yap

Düğün, Cuma, Statlar, Otobüsler vs... Hepsi birer Danger Zone artık.

Turkiyede kesinlikle Iran veya Italya seviyesindededir ben buna inaniyorum. Ama iste Turk Devleti guvensiz hale geldigi icin artik hukumet ne derse insanlar inanmiyacak. 1 vaka mi? Yalan dolan. Ya desinler saglik sektorumu yeterince kadar iyi degil ya da cikip bu sayin dogru olmadigini tespit etmeye devam ediyoruz ama 1 den cok cok daha fazla oldugunu dusunuyorum desinler.

Bence Turkiyenin sorunu saglik sektoru boyle bir pandemic kaldirabilecek durumdalar mi? Bana sorarsan kesinlikle degil.

alakası yok

süreç bir kere engellenebilir değil sadece kontrol altına alınmaya çalışılıyor

bahsedilen panik sadece trde yok her yerde var

yok bizim insanımız şöyle yok böyle demek kendini tatminden başka bir şey değil

dünyada herkes nasıl tepki veriyorsa trde aynı tepkiyi verir

bu kendini ezikleme nedir anlamıyorum

italya fransa avusturya kuzey ülkeleri bile trden beter durumda

orta uzun vadede italya iran gibi outlierlar dışında her ülke krizde benzer noktada buluşmuş olur

marketler boşalmış ki gayet normal belçika daha beter

insanlar sadece tek vakada böyle demek de saçma zira insanlar sadece vakaya değil dünyadaki duruma da bakıyor

yani insanları korkutan vaka 1 değil yaklaşık 150 bin

Bizim burda ki düğünler 1000 kişi altında olmuyor orasıda kesin öyledir. Ölüme gidiyorsun rengim

Avrupa'da Desinfekte:
steri_classic_pure_o_500ml_z1.webp

Bizde Desinfekte:
31pbMpwUZKL._AC_SY400_.webp

#meme

Hayatimda 3 defa dugunde bulundum. Birisi 10 yasindayken amcamin oglunun dugunuydu. Diger ikisi abilerimindi zaten. :D
Dugunler kadar sacma ortamlar mi var yav. Tanimadigin 80 milyon tane insan, kuru gurultu...
Ne guzel bahanen de var iste. Salla gitsin.

Belki bu Corona ile Home-Office daha bir Kabul görür iş hayatında.

Evden "çalışmak" dan güzeli yoktur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt