Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir Misirli TV kanalinda Corona virüsü ile röpörtaj gerceklestirmisler.

ES6sauoWoAAgZxE

ES6saG0WoAAKnSI

İran Genelkurmay Başkanlığı, #koronavirüs tedbirleri kapsamında satış yerleri, sokak ve caddeleri boşaltacaklarını açıkladı.

@Osman SEDEN @Melih Sönmez
salondan mesaj gelmiş

Değerli Üyemiz, en önemli önceliğimiz üyelerimizin ve çalışanlarımızın sağlığıdır. Koronavirüse karşı gerekli tüm ek önlemleri almaya başladık. Kulübünde bugün 23.00'da NanoClear AG Gümüş İyon teknolojisi dezenfeksiyon işlemi gerçekleştirilecektir. Sağlık ve spor dolu günler dileriz.

Ben burdan bakıyorum sabah 12'ydi 1 saat önce 16, şimdi de 21. Hatta 1 saat önce toplam ölüm 4990'dı başlığı ben düzenledim şimdi 4995 olmuş

Ben de ordan bakıyorum da geç güncelleme geliyor 5080 oldu mesela iran'daki vakalar eklendi.

İran,italya ve ispanya çok kötü durumda,rakamlar doğru ise Çin iyi durdurdu gibi duruyor.Umarım ülkemizde binler ile ölçülen rakamlara ulaşmadan biter.

İran beyinsizliginden cahilliginden bu halde fakat özellikle İtalya ve almanya yeterince belesci gördükleri yaşlı nüfusu temizleyince önlemleri ciddi alacaktır yaşlıları temizlemek istiyorlar Merkel bile onlemden tedbirden ziyade nüfusun çoğuna bulaşacak diyor
İtalyan başbakanı tam gevşek zaten sitcom yıldızı gibi önlemleri arttırmayı düşünebiliriz diyordu geçen hafta onu derken ülke komple gitti

@Osman SEDEN @Melih Sönmez
salondan mesaj gelmiş

Değerli Üyemiz, en önemli önceliğimiz üyelerimizin ve çalışanlarımızın sağlığıdır. Koronavirüse karşı gerekli tüm ek önlemleri almaya başladık. Kulübünde bugün 23.00'da NanoClear AG Gümüş İyon teknolojisi dezenfeksiyon işlemi gerçekleştirilecektir. Sağlık ve spor dolu günler dileriz.
vay anasını hizmete bak nekadar veriyosun buraya reis. ben gittiğim yeri biraz tasvir etmiştim sana rocky 3deki apollonun döküntü salonu gibiydi. böyle hizmeti bırak sıcak su bulduğumda takla atııyorum, hergün bıçaklanma tehlikesi falan yasıyorum

vay anasını satayım hizmete bak nekadar veriyosun buraya reis. ben gittiğim yeri biraz tasvir etmiştim sana rocky 3deki apollonun döküntü salonu gibiydi. böyle hizmeti bırak sıcak su bulduğumda takla atııyorum, hergün bıçaklanma tehlikesi falan yasıyorum
abimden çekiyorlar valla ;D ama 100 civarı flan diye biliyorum

Dün mercedes fabrikasının bir bölümü kapatıldı.
Aynı şekilde AMG firmasındada birinde pozitif çıkmış.

1 saat sonra biz büro çalışanlarını online toplantıya davet ettiler. Sanırım artık home office tarzı çalışıcaz iş yerine gitmeden.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
siz kimsiniz xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt