- 29 Aralık 2018
- 1.670
- 1.094
- 648
link?Süper lig iptal diyor herkes
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
link?Süper lig iptal diyor herkes
Bak gereken önlem alınıyormuşİtalyaya değil İspanyaya, işte belkiler ile süreç yönetilmez. Zaten gidip gitmediği uçuş kayıtlarından ortaya çıkar, gitti ise de şüphe oluşur. İtalyada da seyircisiz oynanırken bulaştı futbolculara virüs.
Bugün 2'nci vaka açıklandı bundan sonra ki süreçte daha dikkatli olmak lazım artış hızlanacak gibi gözüküyorO 1 kişi şu an daha sessizce kuluçka süresinde olan bir çok insana bulaştırmış olabilir 1 tane para verse o para 72 saatte nerelerden nerelere gider bu işin sonu bakalım nereye gidecek
Olması gereken bu aslında da yapacaklarını sanmıyorum ilerledikten sonra önlemleri daha fazla sıkılaştırılmasını bekliyorlardır.Yav seyahat yasagi da gelsin yurt ici dahil herkes bulundugu yerde kalmali!
İran beyinsizliginden cahilliginden bu halde fakat özellikle İtalya ve almanya yeterince belesci gördükleri yaşlı nüfusu temizleyince önlemleri ciddi alacaktır yaşlıları temizlemek istiyorlar Merkel bile onlemden tedbirden ziyade nüfusun çoğuna bulaşacak diyor
İtalyan başbakanı tam gevşek zaten sitcom yıldızı gibi önlemleri arttırmayı düşünebiliriz diyordu geçen hafta onu derken ülke komple gitti
Vaaay, bir Schwaben Arkadaş daha.Almanya Stuttgart yaşıyorum şu ana kadar 3 kişi öldü Türkiye'deki gibi önlem yok biz belediyelerin İstanbul ve Ankara'daki ilaçlama çalışmalarını izleyince içimizden bizide görseler diyoruz 2 hafta önce Amsterdam'a geçtik kapıdan önlem falan yok Türkiye'deki gibi Türkiye önlem konusunda erken davrandı.
Konuyla alakasız az önce pazardan geldim. Dışarıda Kızılay stadı gördüm. Arabaya falan baktım orada geçen yetkili yaşlı bir amca sen de mi vereceksin genç dedi. Ben de yok vermeyeceğim ama sorularım var dedim. Verdiğimiz kanlar ÖSO'ya Işid'e gidiyormuş internette gördüm aslı astarı nedir dedim. Amca da dedi biz Işid'le savaşıyoruz onlara destek vermeyiz. Ben de dedim demek ki ÖSO'ya gidiyor kanlar. O da dedi ki Bayırbucak Türkmenleri varmış onlara gidiyormuş. Sonra başkan Kerem Kınık'ın akp mitinglerinde olduğunu söyledim ona cevap veremedi kem küm etti. Sen kaza geçirsen sana buradan kan bağışlayacağız dedi.
Kısacası vermedim. Güvenemedim.
Verse miydim knk?
idontknow.gifVerse miydim knk?
Almanya'da bütün okulları kapatıyorlar tek tek tüm bölgelerde.
En son Nordrhein-Westfalen bölgesinde ki okullar pazartesi itibariyle tatilde.
Üniversiteleri de kapatmalilar, cünkü Nisan basina kadar sinavlar oluyor hala.
Oralari da cok tehlikeli. Bugün okudum RWTH da virüse yakalanan bir calisan cikmis.