Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.346
- 30.166
- 1.988
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu nedir.Mide bulandırıcı görüntü var tiksinen bakmasın.İğrenç şerefsizler.
Ispanyol gribi vardi ama o daha beterdi, onu kaptigin an oluyordun.
Mesajındaki ana fikre katılmakla birlikte bu noktaya açıklık getirme ihtiyacı duydum;Virüs sonrasında küresel çapta yaşanacak sıkıntılar salgın dönemini aratacak gibi gözüküyor, bir kaç aya dünyanın gündeminde virüs olmayacak bana göre. Çok ciddi derecede fon ve yetişmiş insan gücü corona'ya ayrıldı/odaklandı illaki çözüm bulunacak hem de çok kısa sürede bulunacak. Esas sıkıntı virüs sonrası. Zaten hali hazırda adı konmamış tuhaflıklar mevcuttu, korona süreci aşırı hızlandıracak.
Ya dedigim gibi olmali ya da ilk 3 hafta ertele veya 5 hafta, futbolcular onu tatil gibi kabul etsin, sonra ligler Haziran 15 gobi bitsin ve 15 gun tatil ile yeni sezon acilsin. 2020 Avrupa da 2021 yazinda oynansin.Eğer Ligler iptal edilirse Liverpool' daha 30 sene daha olamaz.![]()
neyi durdurdu yav? onlar medyaya sanki her seyi eksiksiz veriyor.Çin nasıl durdurdu peki şu an
Guney kıbrısta cok büyük bi artis var, 3 gün once vaka sayisi 1di simdi 21’e ulasti
Kuzey kıbrıs’ta 5 vaka sayisi, salı gunu 1’di. Kuzey kıbrıs cok sert tepki verdi ama, 1 vaka cıkar cıkmaz okulları tatil ettiler saniyesinde. Guneyde 10 nisan’a kadar tatil verildi, kuzey’de 22 mart’a kadar ama kuzey’de de artar süre. Bu hafta buyuk ihtimal ohal gelecek kuzey kıbrıs’ta
ya sınır dışı edilecekmiş ya karantina muazzam önlem tebrik ediyorum. Bu itoğlunu halkın sağlığını tehdit etmekten içeri tıkmayan bakanlığa küfürler hazırladım. Bunun tokmakladığı o azgın kadın da en az bunun kadar suçlu ve yargılanmalı. Şeyma italyanla sevişecek diye koca ülkeyi tehlike altına atıyorlar yahu.![]()
Webtekno - Şeyma Subaşı'nın Karantina Kuralına Uymayan Sevgilisi İçin İçişleri Bakanlığı Harekete Geçti
Bugün bir etkinlikte objektiflere yansıyan ve soru soran muhabirlere İtalya'dan geldiğini söyleyen Ş...www.bundlehaber.com
Bu kadını da sınır dışı etsinler lütfen![]()
Webtekno - Şeyma Subaşı'nın Karantina Kuralına Uymayan Sevgilisi İçin İçişleri Bakanlığı Harekete Geçti
Bugün bir etkinlikte objektiflere yansıyan ve soru soran muhabirlere İtalya'dan geldiğini söyleyen Ş...www.bundlehaber.com
Primlerin sıralamaya göre dağıtılması konuşuluyor çoğu ligteTmm saglik herseyden önemli ama yinede merak ettim diyelim herhangi lig veya bizim lig iptal edildi bu sezon sampiyon cikmayacak gelirler ne oluyor? O halde bütün takimlar eksi yazacak...sl geliri kapamayan takim fosluyor cünkü
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
adamlar yavaştam çözdü işi valla sessiz sedasız. olan avrupaya olacak.Çin nasıl durdurdu peki şu an
Sars ı keşfeden Çinli prof Haziran da biter virüs demiş,burda konuşuldu mu ve neye dayanarak söyledi bilmiyorum
GM1900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi