Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes bir gün ölecek tabii de, ölümüm bu yaşta şerefsiz Çinlilerin yediği bu bok yüzünden olursa gözlerim açık gider.

Bu nedir.Mide bulandırıcı görüntü var tiksinen bakmasın.İğrenç şerefsizler.

Mide bulandiriciyi gectim.... Hayvana iskence yapiyorlar bunlar. Yazik günah ya.
Ispanyol gribi vardi ama o daha beterdi, onu kaptigin an oluyordun.

Ispanya gribine yakalanan cogu kisi bir kac günde iylesti. Bunun yanindan bide zatürre olduysa ama net ölüm gerceklesmis. Ha bide Corona ile kiyas edildiginde ispanya gribinin hedef tahtasi 20-40 yaslarinda olanlarmis cogunlukta.

Trumpun dedesi ölmüs Ispanya gribinde.

Kaynak: WIKI (Merakimdan bakayim dedim ispanya gribi nasil bir seymis diye. 50 milyon insani öldürmüs yalniz :oops: )

Virüs sonrasında küresel çapta yaşanacak sıkıntılar salgın dönemini aratacak gibi gözüküyor, bir kaç aya dünyanın gündeminde virüs olmayacak bana göre. Çok ciddi derecede fon ve yetişmiş insan gücü corona'ya ayrıldı/odaklandı illaki çözüm bulunacak hem de çok kısa sürede bulunacak. Esas sıkıntı virüs sonrası. Zaten hali hazırda adı konmamış tuhaflıklar mevcuttu, korona süreci aşırı hızlandıracak.
Mesajındaki ana fikre katılmakla birlikte bu noktaya açıklık getirme ihtiyacı duydum;

Covid-19 için insan eliyle kısa sürede bir çözüm bulunması söz konusu değil; ancak bir takım tedbirlerle yayılması yavaşlatılabilir. Antiviral bir ilaç yahut aşı, bugün bulunmuş ve gerekli her türlü onayı almış olsa bile öyle kısa sürede halledilemez. Milyarlarca, hadi risk gruplarına öncelik verildi diyelim, on milyonlarca insana aşı yapılmasından bahsediyoruz. Virüs bu hızla yayılmaya devam ederse antiviral yetiştirmek, kimlere verileceğini tespit etmek yine çetrefilli iş...

Bu virüse çok yakın özellikler taşıyan ve çok daha öldürücü bir Corona virüs türevi olan SARS, yine Çin' de 2002 Kasım ayında ortaya çıkmıştı. 2003 Ağustos sonuna kadar toplam 2843 vaka/775 ölüm bildirildi ve sonra ortalıktan kaybolup gitti; 2004 ve sonrasında tek bir vaka bile bildirilmedi. Herhangi bir çare bulunabildiğinden değil; doğal süreç içinde gerçekleşti bu durum. Farklı teoriler var; insanlarda gelişen bağışıklık mı, yoksa virüsün belli çoğalmadan sonra re-mutasyon geçirmesi mi, ne olduğu hala da anlaşılabilmiş değil...

bizim üniversite nihayet bir karar verdi. sinavlarin hic biri iptal edilmiyor ama zorunlu da degil. topu ögrencilere atiyorlar böylece tamamen.

Çin nasıl durdurdu peki şu an
neyi durdurdu yav? onlar medyaya sanki her seyi eksiksiz veriyor.

corona tehlikeli diyen doktoru susturmak istediler adam sonra kendi coronadan öldü gitti

muhtemelen rakamlari gizliyorlar. hastaliga yakalanan kisilere nasil davrandiklarini gördügümüz videolar var.

3-5 bizden eksilse bir sey olmaz diye düsünüyorlardir muhtemelen.

Guney kıbrısta cok büyük bi artis var, 3 gün once vaka sayisi 1di simdi 21’e ulasti

Kuzey kıbrıs’ta 5 vaka sayisi, salı gunu 1’di. Kuzey kıbrıs cok sert tepki verdi ama, 1 vaka cıkar cıkmaz okulları tatil ettiler saniyesinde. Guneyde 10 nisan’a kadar tatil verildi, kuzey’de 22 mart’a kadar ama kuzey’de de artar süre. Bu hafta buyuk ihtimal ohal gelecek kuzey kıbrıs’ta

Guney kıbrısta cok büyük bi artis var, 3 gün once vaka sayisi 1di simdi 21’e ulasti

Kuzey kıbrıs’ta 5 vaka sayisi, salı gunu 1’di. Kuzey kıbrıs cok sert tepki verdi ama, 1 vaka cıkar cıkmaz okulları tatil ettiler saniyesinde. Guneyde 10 nisan’a kadar tatil verildi, kuzey’de 22 mart’a kadar ama kuzey’de de artar süre. Bu hafta buyuk ihtimal ohal gelecek kuzey kıbrıs’ta

ya sınır dışı edilecekmiş ya karantina muazzam önlem tebrik ediyorum. Bu itoğlunu halkın sağlığını tehdit etmekten içeri tıkmayan bakanlığa küfürler hazırladım. Bunun tokmakladığı o azgın kadın da en az bunun kadar suçlu ve yargılanmalı. Şeyma italyanla sevişecek diye koca ülkeyi tehlike altına atıyorlar yahu.

Bu Virüsü bu saaten sonra herhangi bir insan gücü durduramaz. Yayilma temposunu ancak düsüre biliriz ki onu yapiyor millet zaten.

Bunun yaninda tedavi yöntemleri ile asi icin ugrasiliyor iste ama Virüsü bu saaten sonra durduramayiz maalesef. O tren kacti.

Belki kendisi yok olup gider eski versionlarinda gibi

Tmm saglik herseyden önemli ama yinede merak ettim diyelim herhangi lig veya bizim lig iptal edildi bu sezon sampiyon cikmayacak gelirler ne oluyor? O halde bütün takimlar eksi yazacak...sl geliri kapamayan takim fosluyor cünkü

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt