Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.786
- 90.453
- 5.003
Sa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tutarsız değil mi yaw Kerem?
Birazda kültürlenelim.
Turkiyede coronavirus testi yurdun dort 1 yanindaki numunelerden toplanarak sadece 3 ilde yapilir .
Bu iller sizce hangileri flütcüler?
Çok büyük ekonomik kriz oldu olacak zatenTmm saglik herseyden önemli ama yinede merak ettim diyelim herhangi lig veya bizim lig iptal edildi bu sezon sampiyon cikmayacak gelirler ne oluyor? O halde bütün takimlar eksi yazacak...sl geliri kapamayan takim fosluyor cünkü
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çin'in verilerine umarım inanmıyorsundur. Zaten ill çıktığı zamanlar bir sürü dedikodu yayılmıştı gerçek ölüm sayısı saklanıyor ve ceset yakacak krematoryumlar 7/24 çalışıyor diyeadamlar yavaştam çözdü işi valla sessiz sedasız. olan avrupaya olacak.
günde 4k vaka oluyordu 80-90a düştü
ölü sayısı 100den fazla idi 8-10a düşürdüler
Zenginleri öldürme demiyor yav ilkinde, ben mi yanlış okudumTutarsız değil mi yaw Kerem?
İlkinde bir grubun dünyanın en zenginlerini öldürme projesi diyor ikinci de Bill Gates de işin içinde aşı pazarlayacaklar.
Yok ben yanlış okumuşum. TamamZenginleri öldürme demiyor yav ilkinde, ben mi yanlış okudum
Sualime niye cvp vermiyonZenginleri öldürme demiyor yav ilkinde, ben mi yanlış okudum
Şu gripten farki yok nasil bir kafa ya ?
bunlarda professor lol
Risk grubunu korusan bile farkı var yani.
Dayı yaşlandın sen. Dikkat et, çok çıkma dışarı bugünlerde.Yok ben yanlış okumuşum. Tamam