Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buna eleştiri çok olur ama en azından şansını denemiş gibi adam,bu davarlar anca böyle anlar karantina dan umudunu kesti millet gözgöre göre bütün ülkeye yayacaklarbu ciddi mi aw
Konu dışı ama trt belgeselde domates belgeseli var zaman bulabilirseniz izleyin derim adamlar çölde domates yetiştiriyormuş.
Hollanda da kafes icinde toprak olmadan domates yetistirildigine tanik oldum. Enteresan durumlar
Abartmayın diyenler asıl siz abartmayın. İtalyanlar da abartmayın diyordu ülke karantina altında. Ülkelerin başkanları bile o kadar korumaya tedbire rağmen virüs kapıyorken, korunaksız halk nasıl kapmasın? Bugün vaka sayısı 6'ya yükseldi. Ama daha bu test edilenler. Test edilmeyip de aramızda virüs yayanlar olabilir. Hatta bu yorumu okuyan renktaşım belki de sen de çoktan kapmışındır ama teste girmediğin için bilmiyorsundur. Umre'den dönenler ile birlikte sayının çok daha artacağını düşünüyorum. Umarım iyi başladığımız süreç felakete doğru yol almaz.
bizde ztn 1-2 aydir olma lakin daha yeni test edilip diagnose edildigi icin covidli var denmesinin ihtimali nedir
cunku anladigim uzre kapan solunum sikayeti ile hastaneye gidior. ben COVIDliyim diye degil. yani bunca zamandir bu mevzudan olen, yaralanan ya da atlatan olabilmis midir diye aklima geldi
En üsttekilere bile varmaya başladı
Wuhandaki ibneler ve çin devleti zamanında küçümsedi diye bu hastalığı bütün dünya uğraşıyor şimdi çıkıp hãlã büyütüyorsunuz diyenler var vaka sayısı azmış tam olarak kaç vaka olunca büyütme hakkımız var 10 bin nasıl mesela?