Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Simit üzerinden bulaşır mı sizce, simit almaya gidiyorum?

İsteyen var mı peki?

Simit üzerinden bulaşır mı sizce, simit almaya gidiyorum?

İsteyen var mı peki?
Bende suan bunu dusunuyorum almakla almamak arasinda kararsiz bir vaziyette oyle bekliyorum. :D
Simitte varsa ekmekte de vardir, kapilarda da.
Kapilar demisken hergun market kapilari arabalar vs dezenfekte edilmeli yapiliyor mu acaba. Bulasacaksa bimlerden bulasacak gibi

Bende suan bunu dusunuyorum almakla almamak arasinda kararsiz bir vaziyette oyle bekliyorum. :D
Simitte varsa ekmekte de vardir, kapilarda da.
Kapilar demisken hergun market kapilari arabalar vs dezenfekte edilmeli yapiliyor mu acaba. Bulasacaksa bimlerden bulasacak gibi
Dün Bim e gittim kuyruktu, saat 20 yi geçmişti, vakitte geçti aslında.

Höt möt dediler ama Girdiğim kapıdan çıktım dışarı. Toplumsal histerimizin canlanmış

Ben çok şaşırdım.. Umreden gelenleri karantinaya alırlar diye düşünmüştüm.. Ha sağlıklarını düşündüklerinden değil, seçmenlerini kaybetmemek için..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Insanlar senin aldin ürünü belki onlarca kes eline almistir ve yerine koymustur, simdi korona virüslü birinin eline aldi ürünü kendin alirsan ne olur? O virus nekadar uzun süre hayatta kalabiliyor ambalajlarin üzerinde? Veya ekmeklerin üzerinde bunun icin hic bir aciklama yapildimi?

Ben çok şaşırdım.. Umreden gelenleri karantinaya alırlar diye düşünmüştüm.. Ha sağlıklarını düşündüklerinden değil, seçmenlerini kaybetmemek için..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir kafileyi ankaradaki KYK yurtlarına (3) yerleştirmişler karantina diye. Öğrencileri de çıkarmışlar. 3 yurda kaç kişi alabilirler, kalanlara nolacak, daha önceden dönenler, teams kuranlar nasıl hallolcak merak konusu

Gelen yeni kafile 5300 kişiymiş ve toplam 21 bin umreci varmış diye okumuştum sosyal medyada. Yani aslına bakarsanız bu meselede çoktan sıçmışız ama sıvamamak için mücadele veriyoruz

Gelen yeni kafile 5300 kişiymiş ve toplam 21 bin umreci varmış diye okumuştum sosyal medyada. Yani aslına bakarsanız bu meselede çoktan sıçmışız ama sıvamamak için mücadele veriyoruz

İş işten geçmiş artik. İçlerinden minimum 100 kişi bile virüslü çıksa geçmiş olsun

doğru maalesef

Prof. Dr. Ali Erbaş

@DIBAliErbas

·
9s

Bugün Umreden son 5300 umrecimiz dönüyor. Hem kendi sağlıkları ve hem de çevresindeki insanların sağlıklarını korumak için 14 gün boyunca kesinlikle evlerinden çıkmamalarını ve ziyaretçi kabul etmemelerini yeniden hatırlatmak istiyorum. Bu bir KUL HAKKIDIR. Lütfen uyalım.

Umreden gelen karantinaya alınmış ama hepsine olacak mı bu uygulama? 21binin 15bini zaten elini kolunu sallaya sallaya girdi

Günaydınlar

Nasılız, nasıl gidiyoruz Covidliler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt