Sertan Nalbant
10 Numara!
- 1 Eylül 2015
- 13.342
- 8.243
- 1.088
Simit üzerinden bulaşır mı sizce, simit almaya gidiyorum?
İsteyen var mı peki?
İsteyen var mı peki?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende suan bunu dusunuyorum almakla almamak arasinda kararsiz bir vaziyette oyle bekliyorum.Simit üzerinden bulaşır mı sizce, simit almaya gidiyorum?
İsteyen var mı peki?
Dün Bim e gittim kuyruktu, saat 20 yi geçmişti, vakitte geçti aslında.Bende suan bunu dusunuyorum almakla almamak arasinda kararsiz bir vaziyette oyle bekliyorum.
Simitte varsa ekmekte de vardir, kapilarda da.
Kapilar demisken hergun market kapilari arabalar vs dezenfekte edilmeli yapiliyor mu acaba. Bulasacaksa bimlerden bulasacak gibi
Bunlar gerizekali
Bir kafileyi ankaradaki KYK yurtlarına (3) yerleştirmişler karantina diye. Öğrencileri de çıkarmışlar. 3 yurda kaç kişi alabilirler, kalanlara nolacak, daha önceden dönenler, teams kuranlar nasıl hallolcak merak konusuBen çok şaşırdım.. Umreden gelenleri karantinaya alırlar diye düşünmüştüm.. Ha sağlıklarını düşündüklerinden değil, seçmenlerini kaybetmemek için..
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gelen yeni kafile 5300 kişiymiş ve toplam 21 bin umreci varmış diye okumuştum sosyal medyada. Yani aslına bakarsanız bu meselede çoktan sıçmışız ama sıvamamak için mücadele veriyoruz
doğru maalesefGelen yeni kafile 5300 kişiymiş ve toplam 21 bin umreci varmış diye okumuştum sosyal medyada. Yani aslına bakarsanız bu meselede çoktan sıçmışız ama sıvamamak için mücadele veriyoruz

Herkeste olduğunu düşünmüyorum, şiddetli geçirip iyileşenlerde oluşuyordur bu durum
Gerizekalilar 6 aylik tuvalet kagidini stokladigi icin gidip bir tane bile rol alamiyorum simdi
Almanyada tuvalet kağıdı kavgası
komşum bulamadı dün bi paket verdim..Gerizekalilar 6 aylik tuvalet kagidini stokladigi icin gidip bir tane bile rol alamiyorum simdi
Yer Hollanda
Coronalı Para ===> Simitçi ====> Coronalı Simit ===> Sertan AbiSimit üzerinden bulaşır mı sizce, simit almaya gidiyorum?
İsteyen var mı peki?