- 26 Eylül 2012
- 121.912
- 72.373
- 5.068
Penisime kadar kolonya ile yikandim
Yakmiyor mu ula
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Penisime kadar kolonya ile yikandim
İzole de olabilirsek süper olacakGüzel video olmuş
Aman ha yakar atar, özellikle hayalardan uzak tutulmalı daha önce acı bir şekilde tecrübe ettim kan beyninize sıçrıyor fena yakıyor.Penisime kadar kolonya ile yikandim
Keyfin nasil ?Aman ha yakar atar, özellikle hayalardan uzak tutulmalı daha önce acı bir şekilde tecrübe ettim kan beyninize sıçrıyor fena yakıyor.
Güzel video olmuş
Güzel video olmuş
Hacı dayi umreden donuste vefat
[/URL]
ub.mesaji
Keyfim yok ya her yerde gündem koronavirüs. Esas canımı sıkan herkes konuyu bir şekilde korona üzerinde tuttuğu için ilgiyi bir türlü bildiğim konulara çekip kendimi övemiyorum, bu durum fazlasıyla canımı sıkıyor inş yaza doğru biter bu muhabbet yoksa hayat iyice çekilmez bir hal alacak.Keyfin nasil ?
Abi bugün ben bi tane patlattım bağışıklığı güçlendiriyormuş diyeHadi madem konumuz sağlık herkes birbirine tavsiye falan veriyor, bir tip daha vereyim. Sabun kullanmak suretiyle masturbasyon yapılacaksa mutlaka ayakta olunmalı oturarak icra edilmesi halinde sabun içeri kaçar daha tuvaletinizi yaparken fena şekilde yakar.

Hadi madem konumuz sağlık herkes birbirine tavsiye falan veriyor, bir tip daha vereyim. Sabun kullanmak suretiyle masturbasyon yapılacaksa mutlaka ayakta olunmalı oturarak icra edilmesi halinde sabun içeri kaçar daha tuvaletinizi yaparken fena şekilde yakar.
İyi yapmışsın kardeşim. Ben saldım yav biri diyor c vitamini alın öbürü çıkıyor şu dönemde ekstra takviye fayda sağlamaz hatta zarar bile verebilir falan diyor, en iyisi basıp geçmek en mantıklısını yapmışsın.Abi bugün ben bi tane patlattım bağışıklığı güçlendiriyormuş diye![]()
Abi bugün ben bi tane patlattım bağışıklığı güçlendiriyormuş diye![]()
Hacı dayi umreden donuste vefat
[/URL]
ub.mesaji
yok hocam sınrlar kapalı oldığından sanırım yoksa baya olurdu bu dönemÇin / İran müşteri de var mı![]()
bu bilgiye ilk operasyonlarımız sırasında vakıf olmuş idikHadi madem konumuz sağlık herkes birbirine tavsiye falan veriyor, bir tip daha vereyim. Sabun kullanmak suretiyle masturbasyon yapılacaksa mutlaka ayakta olunmalı oturarak icra edilmesi halinde sabun içeri kaçar daha sonra tuvaletinizi yaparken fena şekilde yakar.
Ne seviyesizliği yav buradaki büyük çoğunluğun yaşı benden küçük, bazı konularda doğal olarak daha fazla tecrübe sahibiyim amme hizmeti yapıyorum. Senin gibi tipler yüzünden bu konular tabu halini alıyor sonra gençler bilmediğinden yanlışa yönelebiliyor, Allah belanı versin.Bu seviyesizliğin sebebi gerçekten kendini övebileceğin konuların gündem dışında olması mı?