Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keyfim yok ya her yerde gündem koronavirüs. Esas canımı sıkan herkes konuyu bir şekilde korona üzerinde tuttuğu için ilgiyi bir türlü bildiğim konulara çekip kendimi övemiyorum, bu durum fazlasıyla canımı sıkıyor inş yaza doğru biter bu muhabbet yoksa hayat iyice çekilmez bir hal alacak.

Hadi madem konumuz sağlık herkes birbirine tavsiye falan veriyor, bir tip daha vereyim. Sabun kullanmak suretiyle masturbasyon yapılacaksa mutlaka ayakta olunmalı oturarak icra edilmesi halinde sabun içeri kaçar daha sonra tuvaletinizi yaparken fena şekilde yakar.

Hadi madem konumuz sağlık herkes birbirine tavsiye falan veriyor, bir tip daha vereyim. Sabun kullanmak suretiyle masturbasyon yapılacaksa mutlaka ayakta olunmalı oturarak icra edilmesi halinde sabun içeri kaçar daha tuvaletinizi yaparken fena şekilde yakar.
Abi bugün ben bi tane patlattım bağışıklığı güçlendiriyormuş diye :ka:

Hadi madem konumuz sağlık herkes birbirine tavsiye falan veriyor, bir tip daha vereyim. Sabun kullanmak suretiyle masturbasyon yapılacaksa mutlaka ayakta olunmalı oturarak icra edilmesi halinde sabun içeri kaçar daha tuvaletinizi yaparken fena şekilde yakar.

Bu seviyesizliğin sebebi gerçekten kendini övebileceğin konuların gündem dışında olması mı?

İyi yapmışsın kardeşim. Ben saldım yav biri diyor c vitamini alın öbürü çıkıyor şu dönemde ekstra takviye fayda sağlamaz hatta zarar bile verebilir falan diyor, en iyisi basıp geçmek en mantıklısını yapmışsın.

1584280287263.webp

Hadi madem konumuz sağlık herkes birbirine tavsiye falan veriyor, bir tip daha vereyim. Sabun kullanmak suretiyle masturbasyon yapılacaksa mutlaka ayakta olunmalı oturarak icra edilmesi halinde sabun içeri kaçar daha sonra tuvaletinizi yaparken fena şekilde yakar.
bu bilgiye ilk operasyonlarımız sırasında vakıf olmuş idik

Bu seviyesizliğin sebebi gerçekten kendini övebileceğin konuların gündem dışında olması mı?
Ne seviyesizliği yav buradaki büyük çoğunluğun yaşı benden küçük, bazı konularda doğal olarak daha fazla tecrübe sahibiyim amme hizmeti yapıyorum. Senin gibi tipler yüzünden bu konular tabu halini alıyor sonra gençler bilmediğinden yanlışa yönelebiliyor, Allah belanı versin.

İspanya La Liga ekibi Valencia, resmi sitesinden yaptığı açıklamayla oyuncular ve teknik ekipten toplam 5 kişide Koronavirüs tespit edildiğini açıkladı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt