Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
12 film önerecek 16 dakika video çekmiş. Özet geçer misin?

12 filmin çoğunu izlemiş olman yüksek olasılık. Konu, bu film müthiş izleyin demekten çok virüs ve salgın hastalıklar üzerine birkaç kelam.

Bu adam da gündemde ne varsa onun priminin peşinde hiç sevmiyorum bu adamı samimiyetsiz geliyor.

Ben ara ara gündemi işlemesini çok normal karşılıyorum. Sunumunu da başarılı bulduğumu belirteyim.

Dünya genelinde ölü sayısı 6 bini geçti!
Son durum: 162.426 vaka, 6.068 ölü, 75.968 iyileşen

Ne seviyesizliği yav buradaki büyük çoğunluğun yaşı benden küçük, bazı konularda doğal olarak daha fazla tecrübe sahibiyim amme hizmeti yapıyorum. Senin gibi tipler yüzünden bu konular tabu halini alıyor sonra gençler bilmediğinden yanlışa yönelebiliyor, Allah belanı versin.

Tabu olmasından şikayet ediyorsan o zaman gençleri seks yapmaya teşvik et. Bir sürü genç kendini mastürbasyon ile tatmin ediyor. Elleri penisinde dolaşıyor. Hangi durum gençler için daha tehlikeli!

Hadi madem konumuz sağlık herkes birbirine tavsiye falan veriyor, bir tip daha vereyim. Sabun kullanmak suretiyle masturbasyon yapılacaksa mutlaka ayakta olunmalı oturarak icra edilmesi halinde sabun içeri kaçar daha sonra tuvaletinizi yaparken fena şekilde yakar.

ESsbvevXQAIjI5D

Ulan manyak olduk ya şu illet ne zaman bitecek, biraz yavaşlıyo şu oluyo bu oluyo diye iyi haberler alsak da ferahlasak azcık ya yeter

Mastürbasyon yapmadan önce en az 20 saniye ellerinizi yıkayın.

Ayrıca mastürbasyon virüsten korumaz. Dikkatli olmaya devam edin.

Niye böyle birsey yaptin diye sormak istiyorum ama cevaptan da korkuyorum abi.
Askerdeyken karakolun 15 gün falan ısıtıcısı bozuldu, bir de bölgede olduğu için gelip tamir edemediler bir süre havalarda aşırı soğuktu soğuk suyla banyo yapamayacağım için kolonya+havlu kağıt ile temizleneyim diyince ortalık karıştı, yoksa manyak değilim yani durup dururken yapılacak iş değil :D

Bu aralar mastürbasyon kagit israfi arkadaslar.

Tuvalet kagitlarina olan saldiri yakinda diger kagit türlerine de olacaktir.

Canan hoca'yı dinledim diyir ki'' kasım, aralık, ocak ayın da amerika da toplam 148bin grip hastası oldu ve bunun 8200 kişisi öldü, bu medya bu olayı neden bu kadar gündem de tutmuyor, ölüm oranı corana virüsünün çok üstündedir''

340 milyonluk ABD’de sadece 148 bin kişi mi grip olmuş? Yani 2500 kişi de 1 falan?

Askerdeyken karakolun 15 gün falan ısıtıcısı bozuldu, bir de bölgede olduğu için gelip tamir edemediler bir süre havalarda aşırı soğuktu soğuk suyla banyo yapamayacağım için kolonya+havlu kağıt ile temizleneyim diyince ortalık karıştı, yoksa manyak değilim yani durup dururken yapılacak iş değil :D

Tarzını beğeniyorum

virüs aileden birine bulaştığı an İslamiyetten daha hızlı yayılıyor etrafa. pezevenk doğmamış çocuklarımıza bile saldırıyormuş yaw. bizde genciz hafif atlatırız diye dolaşıyoruz. meğer kısır yapma ihtimali de varmış

-İsviçre Futbol Federasyonu'nun 70 yaşındaki başkanı Dominique Blanc'ın koronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt