- 26 Kasım 2012
- 185.570
- 258.141
- 5.998
İnsanların pozitif olmasının bu denli bir felaket yaratacağını kim bilebilirdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnsanların pozitif olmasının bu denli bir felaket yaratacağını kim bilebilirdi
Sahanin tiplemelere benziyor
Sahanin tiplemelere benziyor
Demesi o yanlış anlamadıysam.340 milyonluk ABD’de sadece 148 bin kişi mi grip olmuş? Yani 2500 kişi de 1 falan?
E ağzımıza da sıçaydın tam olaydı doctor bu nasıl haberDoktor olarak yaziyorum. En guncel epidemiyolojik calismalar Coronavirus`un olum oraninin yuzde 1 oldugunu gosteriyor. Gripte ise bu oran %0.1. Yalniz bu oran makasi yas arttikca aciliyor. 60 Yasin uzerinde Gripin olum orani yaklasik Yuze 1 iken , guncel calismalar coronavirusun Yuzde 10 a kadar cikabildigini gosteriyor. Bir onemli ayrinti daha sezonsal grip virusu Nisan ayindan itibaren azalmaya basliyor havanin isinmasiyla birlikte. Yapilan calismalar coronavirusun sicak ortama dayanikli oldugunu gosteriyor. Yani bu salgin onumuzdeki sonbahar aylarina kadar devam edebilir.
Gorunen o ki Yuzbinlerce insan olecek. Virusun bu kadar insani infekte ederken mutasyona ugrayip daha kuvvetli cikma ihtimali de var. Bu senaryo iste milletin tasak gectigi Apocalypse senaryosu.
Koronanin sicakta etksini kaybetmeyecegini kim.ongoruyor ?
E ağzımıza da sıçaydın tam olaydı doctor bu nasıl haber
Kısırlık mı? Burada da günlük ateş talimi yapanlar kuru sıkı anılarının anlatıyorvirüs aileden birine bulaştığı an İslamiyetten daha hızlı yayılıyor etrafa. pezevenk doğmamış çocuklarımıza bile saldırıyormuş yaw. bizde genciz hafif atlatırız diye dolaşıyoruz. meğer kısır yapma ihtimali de varmış
bugün ögle vakti 11:40 gibi uni president herkese mail atti sinavlar iptal diye. alternatif tarih cikarmaya calisacagiz diyorlardi. kesinlike nisana kadar sinav yok. 20 nisandan önce yeni dönem acilmayacak. sasirttilar bizi. sürekli sinavlar yapilacak diyorlardi üc kagitcilar.@Murat Saylak RWTH da bütün sinavlar iptal edilmis yarindan itibaren. Ögrencilerin Üniversite ye baski uygulamasi sonuc getirdi demek ki.
Muhtemelen senin Üni'de de sinavlari iptal ederler, NRW deki eyalet bakanlari falan bu yönde karar vermis sizin Rheinland Pfalz da yapar herhalde.
Benim kardesim su an sevincten yerinde duramiyor.
bugün ögle vakti 11:40 gibi uni president herkese mail atti sinavlar iptal diye. alternatif tarih cikarmaya calisacagiz diyorlardi. kesinlike nisana kadar sinav yok. 20 nisandan önce yeni dönem acilmayacak. sasirttilar bizi. sürekli sinavlar yapilacak diyorlardi üc kagitcilar.
Yıllardır Migros Sanal Market reklamını duyarım. Ne güzel bir şey bir gün kullanırım dedim. O gün bugün dedim ve yükledim üye oldum. Alkollü ürünleri satmıyorlar. Şaka gibi!
KimseKoronanin sicakta etksini kaybetmeyecegini kim.ongoruyor ?
migrosla alakası yok onun alkolun internetten satışını yasakladılarYıllardır Migros Sanal Market reklamını duyarım. Ne güzel bir şey bir gün kullanırım dedim. O gün bugün dedim ve yükledim üye oldum. Alkollü ürünleri satmıyorlar. Şaka gibi!