Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben hala dünyanın ilk dönemlerdeki pervasızlığını anlamlandıramıyorum. Hadi oranın halkı zamanında Sars-Mers bize uğramadı diye rehavete kapıldı ama hükümetler bu lüksü kendinde nasıl buldu? O İtalyanlar virüs almış başını giderken ülke ülke gezdiler, Çinliler bayramları için ülkelerine gidip geri döndüler. 330.000 Çinli yaşıyormuş İtalya'da, bunların 10'da 1'i bile ülkelerine gidip gelseler korkunç bir popülasyon oluyor. Hadi İran kendi salaklıklarına bu kadar yara aldı, İtalya'nın göz göre göre insanını bu kadar ateşe atması kabul edilemez bir olay. Çin'in komşuları bile bu kadar kırılmazken İtalya'nın bu korkunç rakamlara ulaşması çok üzücü. Bu kadar pervasızlık ya direkt kötü niyettir, ya görevi kötüye kullanmadır ya da en kötüsü bilinçli nüfus eksiltmedir. Başka bir açıklama getirmek mümkün değil. Heralde en sonunda tüm ülkeler karantinaya girip insan eliyle bu işi en azından bir dahaki kışa kadar öteleyecekler zira şu aşamada belli seviye tedavi mümkün olabilecek olsa da ülkeler en baştan olayı hafife almalarıyla o ihtimali yok etmişler gibi görünüyor.

İtalya 1 günde 3.590 yeni vaka ve 368 yeni ölüm bildirerek yeni bir rekor kırdı.

İtalya yüzünden bütün Avrupa hapı yedi. İlk vakalar çıktığında gereken önlemleri almadılar ve diğer ülkelerden halen beyinsizce oraya izin yapmaya gidenler vardı ve geri döndükten sonra kendi ülkelerinde yayılmasına neden oldular.

Peki bu rakamların gercek oldugu kesinmi millete korku salmaksa amac pekala rakamlarla istedigin gibi oynaya bilirsin bi sayı söylüyolar herkez inanıyo rakamlar ne kadar gercekci
Kesin değil vaka sayısı daha fazla çünkü.

Test yapabilme kapasitesi var, tedavi için yine kapasite var ve İtalya bu sınırlara doğru ilerliyor, yarın 200 kişide daha çıkacaktır en az.

Valla bilincli nufus azaltilmasi veya kisirlik icin en az 200 300 milyon olmeli veya etkilenmeli. 5000 olu ile neyi duzenliyorsun? Allah korusun o rakamlara da cikilacagini sanmiyorum.
En kolay nufus kontolu savasla olur. Sadece Suriye'de mi ne 1 milyon kisi oldu. Allah korusun Iran savasi filan ciksa en az 5 milyon kisi olur. Suan icin komple teorilerine inanmiyorum ama Italyan hukumetinin buyuk hatasi var.

Allahın cezası Çinliler. Ağzına ettiniz dünyanın. Normalde böyle durumlar için insan bok yiyin der ama konu Çinliler olunca diyemiyorsun da. Dünyadaki en aşağılık milletsiniz lan. Koduğumun pislikleri.

Ciddimisin lan bizimkiler eskişehirde
Şaka yaparım çokça, ama bu konuda netim. Bilgi gerçektir. Hastane de çalışan bir akraba var.
Edit: tekrar baktım, 4 vaka varmış net

Hocam, TR daki sayılara inanmayın... Okadar düşük olabilir mi veriler sence?

Allahın cezası Çinliler. Ağzına ettiniz dünyanın. Normalde böyle durumlar için insan bok yiyin der ama konu Çinliler olunca diyemiyorsun da. Dünyadaki en aşağılık milletsiniz lan. Koduğumun pislikleri.
Bunlar bok da yemesinler... Allah korusun bokurona fln başka birşey karşımıza çıkar.

Almanya ya kilit vuruyorlar önümüzdeki günlerden itibaren her yeri kapatiyorlar bizim Kuzey Ren Vesfalya da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt