Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Almanya ya kilit vuruyorlar önümüzdeki günlerden itibaren her yeri kapatiyorlar bizim Kuzey Ren Vesfalya da.
Ürünlerin alışverişi - gel git kapanmasında*, gerisi önemli değil. Ülke den çıktığım yok zaten, Corona olmasada.

* Gerçi Seehofer dedi ki, böyle birşey olmayacaktır.

italya harbiden kotuye dogru gidiyor.

Vaka sayısı arttıkça ölüm sayısı artıyor malesef sağlık hizmeti vermek çok zor oluyor her yeni gelen hastaya ve hastaların çoğu solunuma ihtiyaç duyuyorlar bu yüzden durum daha da kötü olucak bence , İtalya vurdumduymaz davranarak tüm ülkeyi ve dünyayı ateşe attı çin ne kadar pislik bir iş yaptıysa italya da aynısını yaptı.

Aslında Corona ile hayatım pek değişmiyor.

- Yine bolca Evdeyim
- Yine dışarıya çıkmıyorum
- Sosyal Contacts'lar dan uzak duruyorum
- İnsanlardan uzak duruyorum; El verme yok
- Bitirme Tezimi yazıyorum; Bolca Netflix ve İnternet

Ee bu çinliler bok da yiyormuş. Lağım yağı nedir?

Her ülkede durum farkli

Belcika da Eger belirtiler varsa doktor’a aramak zorundasin,doktor herhangi bir kronik hastaligin olup olmadigini soruyor ve yine Ayni
sekilde ilac kullaniyormusun günlük hayatinda

Eger kronik hastaligin yoksa ve ilac kullanmiyorsan 14 günlük rapor hazirliyor ve evden disari cikmaman gerektigini söylüyorlar,bu sekilde atlatiyorsun ve baskalarina bulastirmiyorsun

Bi hastaligi olan veya ilac alanlar ise hastahane’ye gitmek zorunda,test ten gecmek zorundalar

Lan daha yeni restoran açmıştı peder abv virüs :D

üzmek istemem ama dünyadaki ekonomik kötü gidişatın ve bu virüs olayının ilk etkileyeceği sektör hizmet sektörü

hazır yiyecek, turizm, ulaşım şirketleri tehdit altındalar

tabi bunların sayıları büyüdükçe zincirleme komple reel sektör etkilenir

üzmek istemem ama dünyadaki ekonomik kötü gidişatın ve bu virüs olayının ilk etkileyeceği sektör hizmet sektörü

Bu zamanlarda Bar, Disko, Restaurant'a gidenler pardon ama aptallıktır.

Ya bir 1 ay bir uzak durun birbirlerinzden; AQ bu kadar zor mu yavvv

Erdoğan bu yüzden mi acaba en az üç çocuk diye diye kafa şişirdi.

Ek iş idi zaten en kötü devredilir işler çok kötüleşirse dünyada.

Ama iş yapacak yerde yaklaşık 1000 tane dükkanın olduğu bir yerin merkezinde. Dükkanlar batarsa dolaylı yoldan felç olur tabi

Yanlız bu Corona ile umarım iş yerlerinde Home - Office iyice kabul görülür..ben faydalanırım illerde.

Evden çalışmak > Büro

TLC'de Çin'de durumun vahimiyetini gösteren bir belgesel var. İnsanlar evlerinden çıkmasın diye kapılara kaynak yapıyorlar. Bence Çin'de ölü sayısı 100binden fazladır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt