- 26 Kasım 2008
- 18.139
- 17.027
- 2.443
Sıkıntı büyük beyler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir önceki mesafemiz tam tadında, flüt olmayı reddetmek durumundayım. Üstat smileysi koyayım da ciddiyetimi anla.Flüt ne iciyon bu gece ?
Tespil edilmemiş kaç vaka var Ahmet ?!Tespit edilmiş toplam 12 vaka var. Arkadaşlar, aranızda kendini kötü hisseden varsa eğer bulunduğunuz şehirde Korona testi yapan devlet hastanesine mutlaka gidip, bir test yaptırın. Herhangi gibi bir ücret ödemeden test yapılıyor. Hastanelerin listesi;
Saka bi yana ne bok yiyecez yav kendim icin degilde es dost buyukler icin endise ediyorumBir önceki mesafemiz tam tadında, flüt olmayı reddetmek durumundayım. Üstat smileysi koyayım da ciddiyetimi anla.
Yok valla içmiyorum, bırakmayı deniyorum iyi gidiyorum şu aralar.
Flüt yemek mı, Corona mı ??Saka bi yana ne bok yiyecez yav kendim icin degilde es dost buyukler icin endise ediyorum
Ben eğer ülkemi biraz tanıyorsam bu vakıa sayısı 1000'leri geçecektir.18 olmuş ya sanırım hepsi yeni.
İyi bari yasal olarak hakkımızı edindik ,sevindirici.Arge ve tasarım ofislerine evden çalışma hakkı verilecek, bakanlıktan karar çıktı.
10 değil miydi18 olmuş ya sanırım hepsi yeni.
Dünya batmadan önce, ben de Hollanda'ya gidip belli şeyler almak isterdim... hani bütün gün evdesin...napacan...Belçika kahveleri restaurantları kapatıyor. Belçikalı gerizekali halk sınırı geçip Hollanda'da gezip tozuyor. Sonuç ertesi gün yüzlerce yeni vaka.
2 çevreden 7 avrupa 3 amerikadan yeni vaka hepsi diyorlar.10 değil miydi