Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Flüt ne iciyon bu gece ?
Bir önceki mesafemiz tam tadında, flüt olmayı reddetmek durumundayım. Üstat smileysi koyayım da ciddiyetimi anla. 😉

Yok valla içmiyorum, bırakmayı deniyorum iyi gidiyorum şu aralar.

18 olmuş hasta sayısı. Allah sağlık versin

ya da 12 mi?Nasıl bi açıklama yaptı bakan anlamadım. İlk 6yı hariç tutarak mı 12 hasta sayısı verdi tam bi sınav sorusu

Belçika kahveleri restaurantları kapatıyor. Belçikalı gerizekali halk sınırı geçip Hollanda'da gezip tozuyor. Sonuç ertesi gün yüzlerce yeni vaka.

Bir önceki mesafemiz tam tadında, flüt olmayı reddetmek durumundayım. Üstat smileysi koyayım da ciddiyetimi anla.

Yok valla içmiyorum, bırakmayı deniyorum iyi gidiyorum şu aralar.
Saka bi yana ne bok yiyecez yav kendim icin degilde es dost buyukler icin endise ediyorum

Acil bir şekilde bütün kahvehane, Cafe, oyun salonu vb mekanlar kapatılmalı. Devlet pembe götlüymüşüz gibi davranmaktan vazgeçip tedbirleri sertleştirmeli.

Yumurta geldi dayandi ,anca kararlar geliyor ulkelerde

JJ | MP

Millet çok afedersiniz hala gezip, tozma derdinde. Eğlence mekanları, cafeler hep dolu. Zorunlu olmadıkça dışarı çıkılmaması gerekiliyor.

Belçika kahveleri restaurantları kapatıyor. Belçikalı gerizekali halk sınırı geçip Hollanda'da gezip tozuyor. Sonuç ertesi gün yüzlerce yeni vaka.
Dünya batmadan önce, ben de Hollanda'ya gidip belli şeyler almak isterdim... hani bütün gün evdesin...napacan...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt