- 23 Temmuz 2011
- 75.563
- 51.089
- 4.693
Merkel gibi bir hatun bu ülkenin başına lazım. tabi önce insanları o seviyeye çekmek lzmmerkel ülkenin %60-70ine bulasabilir dedi. bunu söylemese muhtemelen uyanmayacaklardi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merkel gibi bir hatun bu ülkenin başına lazım. tabi önce insanları o seviyeye çekmek lzmmerkel ülkenin %60-70ine bulasabilir dedi. bunu söylemese muhtemelen uyanmayacaklardi.
Senin kacarin yok zevk almaya bak.Uzmanlar diyor ki, uzun vadede Almanların 2/3 Corona ya bulaşacak; pandemi...
Şictik.. bütün maksat şimdi bu bulaşma süresini oldukça yavaşlatmak. Hastaneler şans vermek için bu önemli...
Gunlerce pangolin denılen sabi garip hayvana kufurler eziyetler edildi ama hayvanın ahını aldık gıbı
Mantikli
1 gün hiç dışarı çıkmadım acayip daraldım, bunaldım valla sokağa çıkma yasağı gelirse arabaya atlayıp yukarı yaylalara kaçarım
seviye yine tehlikeli bir kelime. el yikamada biz almanlardan kat kat üstünüz mesela veya insani yardimda vs.Merkel gibi bir hatun bu ülkenin başına lazım. tabi önce insanları o seviyeye çekmek lzm
binlerce pangolin sürgün edilmis pulları etleri sökülmüş yıllarca soykırıma ugramış onlar konusulmuyorHayvancağızın ne günahı var. Kendi halinde yaşıyordu ta ki insanoğlu onu yemek istemeye karar verince sıkıntı oldu.![]()
yiyecek, icecek ve temiz hava ihtiyacini nasil karsilayacaksin peki üstat 5 ayda?wallaha ben 5 ay cikmasam birsey olmaz
Valla hiçbir aktivite kalmayacak tvde maç, dizi, program vs de iptal olur herhalde. Bide hastalık psikolojisi mümkün değil zaman geçiremem kafayı yerim uğraşacak bir şeyler bulmak lazımwallaha ben 5 ay cikmasam birsey olmaz