Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzmanlar diyor ki, uzun vadede Almanların 2/3 Corona ya bulaşacak; pandemi...

Şictik.. bütün maksat şimdi bu bulaşma süresini oldukça yavaşlatmak. Hastaneler şans vermek için bu önemli...
Senin kacarin yok zevk almaya bak.

1 gün hiç dışarı çıkmadım acayip daraldım, bunaldım valla sokağa çıkma yasağı gelirse arabaya atlayıp yukarı yaylalara kaçarım

Pangolinin yarasının bokuyla ne işi varmış çok uydurma geliyor bu haber bana

pangolin dance ile ilgili görsel sonucu

virüs yayamayacak kadar tatlı

Tayland'da koronavirüs (Covid-19) sebebiyle boşalan sokakları maymunlar istila etti. Doğal yaşam ortamlarında yiyecek bulamayan yüzlerce maymun, açlıktan Tayland'ın sokaklarında yiyecek aradı, birbirine saldırdı.

Tayland'ın Lopburi kentinde koronavirüs sebebiyle boşalan sokaklarını, yiyecek arayan maymunlar kapladı.

Yüzlerce maymun, yiyecek bulmak için kente indi. Maymunların yiyecek için birbirine saldırdığı anlar, kameralara yansıdı.

Görgü tanıkları, maymunları bu kadar saldırgan görmediklerini, küçük muz için onlarcasının saldırıya geçtiğini söyledi.

Yetkililer ise maymunların çok aç kaldığını, bu yüzden doğal yaşam yerlerinden kente indiklerini açıkladı.

Merkel gibi bir hatun bu ülkenin başına lazım. tabi önce insanları o seviyeye çekmek lzm
seviye yine tehlikeli bir kelime. el yikamada biz almanlardan kat kat üstünüz mesela veya insani yardimda vs.

dünya görüsü, kriz yönetimi, insan tahammülü diye ucar gider

hangi acidan söyledin?

Netflix'te Explained belgeselini izleyen var mı bilmiyorum ama 2.sezonunda bulunan "Geleceğin Salgını" adlı bölümü kesin izleyin. Belgesel 2019 yapımı olmasına rağmen yine 2003 yılında Çin de ortaya çıkan SARS virüsünü anlatıyorlar ve nasıl kolay bir şekilde bulaştığını ve yayıldığını gösteriyorlar. Ayrıca bundan sonra ortaya çıkacak virüsün Çin deki hayvan pazarlarından çıkacağını da ön görüyorlar resmen Corona'yı tahmin etmişler. İzlemenizi tavsiye ederim.

Bence açsınlar yurtdışından filan hastalığın son raddesindeki bir insanı göstersinler. Etik ya da değil. Türkiye ataerkil toplum, %90 zaten ana babası için korkup evinden mümkün mertebe az çıkıyordur ama bu her geceyi sokakta bitiren yalnız kovboyların hastalığın derecesini görmeleri için canlı bir insan üstünden şahit olmaları lazım heralde. Bu sorumsuzluğu idrak etmenin can kaybından da başka bir yolu olmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt