Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çomarları sadece yasal yaptırımlarla kontrol altına alabilirsiniz. Başka türlü asla kontrol altına alamazsınız. Para cezası, gerekirse hapis cezası!

Çok gerzekçe bi yorum olmuş.. Bizim toplum söz konusuysa hepsi aynı.

En iyisini yapmışlar. Müstakil bir eviniz varsa, aracınız da varsa basın gidin durmayın. Tatil maksatlı değil ancak, doğru düzgün izole şekilde yaşayın
En iyisi filan değil çünkü bu Çeşme Alaçatı bodrum tayfası evde duran tayfa degilki sokaklar cafeler mekanlar tıklım tıklım haberlere bile çıktı ki kendimde gördüm yuh artık dedim
Yani 10 kişiden 1i anca yazlığında evinde izole durur buralara gelenler genel amacı tatil yapmak izole filan durmak değil bizzat gördüğüm için söylüyorum

İş İran yada İtalya'ya döndükten sonra karantinanın bir anlamı yok bence. Sürecin iyi yönetildiğini düşünmüyorum, bişey yapacaksak şimdiden yapalım işin başındayken bir boka yarasın. Yoksa yayılınca karantinaya alsan ne almasan ne.

Karantinadan kaçanlar tam gerizekalı.Bu salaklar karantinada kalmayı içerde zehirli iğne ile öldürülmek filan sanıyor heralde.Buda kesin bizim ülke dışında görülmeyen 1 şeydir.

Karantinadan kaçanlar tam gerizekalı.Bu salaklar karantinada kalmayı içerde zehirli iğne ile öldürülmek filan sanıyor heralde.Buda kesin bizim ülke dışında görülmeyen 1 şeydir.

yukarıda 1 video var, karantinadaki ümreden gelen yarım hacıların. eğer öyle bir karantinaysa kaçmaları çok akıllıca olmuş

Türkiye'de garip bir nesil ortaya çıktı. Bunlar gezmeye tozmaya gelmişler. Dünya yansa umurlarinda degil

Bizim şirket yüksek ihtimalle home Office durumuna geçiyor, bir gün yarım gün çalışma bir gün home Office şeklinde olacak

Bütün şirketler yavaştan dönmeye başladı, 1 hafta sonra bu virüs Türkiye'de patladığında ohal olur yüksek ihtimal

Mesela halklarının yanında derken ne yapıyorlar tam olarak.. Açıklarsan bende bizimkini eleştirmek isterim

Merkel çıktı konuştu moral verdi belki. Trump aciklama yapti kac kere. İnsanlar bu zamanda birilerini görmek ister. Sehitler olunca ortadan kaybolan ve 1 hafta sonra çıkan birini istemez bence.simdi de yok ortada.

En iyisi filan değil çünkü bu Çeşme Alaçatı bodrum tayfası evde duran tayfa degilki sokaklar cafeler mekanlar tıklım tıklım haberlere bile çıktı ki kendimde gördüm yuh artık dedim
Yani 10 kişiden 1i anca yazlığında evinde izole durur buralara gelenler genel amacı tatil yapmak izole filan durmak değil bizzat gördüğüm için söylüyorum
Dediğim gibi tatil maksatlı değil, evde izole şekilde yaşanırsa en iyisi. İstanbul gibi bir yerde yaşamaktansa, nüfus olarak kat kat daha az bir yerde izole şekilde yaşamak 100 kat daha iyi. Hala çüküne takmayıp o mekan senin o bar benim gezenlere lafım yok artık, yakalanırlarsa umarım kimseye bulaştırmadan kendi başlarına savaş verirler.

Merkel çıktı konuştu moral verdi belki. Trump aciklama yapti kac kere. İnsanlar bu zamanda birilerini görmek ister. Sehitler olunca ortadan kaybolan ve 1 hafta sonra çıkan birini istemez bence.simdi de yok ortada.

Bu mu yani halklarının yanında olmaları 🙂 Bizim ki de geçen hafta çıktı konuştu sonuç ??
Muhalefeti bu kadar ayaklar altına alırsanız seçim geceleri daha çok ah vah edilir bu ülkede..
Tam aksine şu ortamda konu hakkında fazla bilgisi olmayan insanların konuşmaması daha iyi..

Şuan sıçma aşamasındayız o yüzden ses fıs yok malumlardan, yarın öbür gün nasip olur da belimiz doğrulursa ''Ey Koronavirüs, sen benim milletimin imanını yenebileceğini mi sandın'' diye haşmetli bir ses duyulur tv ekranlarından.

Son dakika haberlere göre, bir günde 368 insanın can verdiği İtalya'da corona virüsle savaşan doktorlardan birinin paylaştığı mesaj şok dalgasına yol açtı. Doktor, "Yaşlı hastalar yakınları ile kamera aracılığıyla vedalaşıyorlar. Ölmeden önce bilinçlerini kaybetmiyorlar, komaya girmiyorlar" diyor. Dünya çapında virüsün bulaştığı insanların sayısı 170 bini bu sabah itibariyle aştı, salgında ölenler ise 6 bin 500'den fazla.

Corona virüs salgınına grip denilmesine şiddetle karşı çıkan İtalyan doktorun mesajında tüyler ürperten detaylar var: "Yaşlı hastalar ölmeden önce ağlayarak bize yalvarıyorlar, en yakınları ile vedalaşmak için. Yakınları ile kamera aracılığıyla vedalaşıyorlar.

Ölmeden önce bilinçlerini kaybetmiyorlar, komaya girmiyorlar: Can çekişiyorlar, boğuluyorlar, her şeyin farkındalar… Genelde karı koca aynı gün ölüyorlar. Çocukları torunları uzaktalar.

Off

Bu mu yani halklarının yanında olmaları 🙂 Bizim ki de geçen hafta çıktı konuştu sonuç ??
Muhalefeti bu kadar ayaklar altına alırsanız seçim geceleri daha çok ah vah edilir bu ülkede..
Tam aksine şu ortamda konu hakkında fazla bilgisi olmayan insanların konuşmaması daha iyi..
Valla adam bilgisi olmayan her konuda konuşuyo işine geldimi yanına uzman bir kac kişi alır konuşursun sorun degil bence baştakilerde ne yaptıgını bilmiyo bi planları yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt