- 9 Ocak 2014
- 32.990
- 9.353
- 1.538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çomarları sadece yasal yaptırımlarla kontrol altına alabilirsiniz. Başka türlü asla kontrol altına alamazsınız. Para cezası, gerekirse hapis cezası!
En iyisi filan değil çünkü bu Çeşme Alaçatı bodrum tayfası evde duran tayfa degilki sokaklar cafeler mekanlar tıklım tıklım haberlere bile çıktı ki kendimde gördüm yuh artık dedimEn iyisini yapmışlar. Müstakil bir eviniz varsa, aracınız da varsa basın gidin durmayın. Tatil maksatlı değil ancak, doğru düzgün izole şekilde yaşayın
Karantinadan kaçanlar tam gerizekalı.Bu salaklar karantinada kalmayı içerde zehirli iğne ile öldürülmek filan sanıyor heralde.Buda kesin bizim ülke dışında görülmeyen 1 şeydir.
Sahi haşmetli padişahımiz nerede ? Bütün ülkelerin başkanları halklarinin yaninda
Mesela halklarının yanında derken ne yapıyorlar tam olarak.. Açıklarsan bende bizimkini eleştirmek isterim
Dediğim gibi tatil maksatlı değil, evde izole şekilde yaşanırsa en iyisi. İstanbul gibi bir yerde yaşamaktansa, nüfus olarak kat kat daha az bir yerde izole şekilde yaşamak 100 kat daha iyi. Hala çüküne takmayıp o mekan senin o bar benim gezenlere lafım yok artık, yakalanırlarsa umarım kimseye bulaştırmadan kendi başlarına savaş verirler.En iyisi filan değil çünkü bu Çeşme Alaçatı bodrum tayfası evde duran tayfa degilki sokaklar cafeler mekanlar tıklım tıklım haberlere bile çıktı ki kendimde gördüm yuh artık dedim
Yani 10 kişiden 1i anca yazlığında evinde izole durur buralara gelenler genel amacı tatil yapmak izole filan durmak değil bizzat gördüğüm için söylüyorum
Merkel çıktı konuştu moral verdi belki. Trump aciklama yapti kac kere. İnsanlar bu zamanda birilerini görmek ister. Sehitler olunca ortadan kaybolan ve 1 hafta sonra çıkan birini istemez bence.simdi de yok ortada.
Konya’da koronavirüs şüphesiyle karantinaya alındıktan sonra hastaneden kaçan 3 kişi, polis tarafından yakalandı #coranatürkiye
lan sizi harbi vururum
Valla adam bilgisi olmayan her konuda konuşuyo işine geldimi yanına uzman bir kac kişi alır konuşursun sorun degil bence baştakilerde ne yaptıgını bilmiyo bi planları yokBu mu yani halklarının yanında olmalarıBizim ki de geçen hafta çıktı konuştu sonuç ??
Muhalefeti bu kadar ayaklar altına alırsanız seçim geceleri daha çok ah vah edilir bu ülkede..
Tam aksine şu ortamda konu hakkında fazla bilgisi olmayan insanların konuşmaması daha iyi..
Dövizde ucmuşHerşey ateş pahası olmuş marketlerde bu virüs sıkıntısını ranta çevirenlerin başına gelsin corana.