Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaşamı durdurmadan alınacak tedbirleri alıyoruz dedi bakan. Şu an için veya yakın gelecekte sokağa çıkma yasağı vs gibi bir önlem düşünülmüyor belli ki.

Doğal bağışıklığı kısa ve orta vadede tek çıkar yol gören ve virüsün kontrollü yayılımını savunan ülkeler var.

Anladığım kadarıyla imkan dahilinde güney kore'nin yaptıklarını yapmaya çalışacağız. Test sayısını arttırmak vs.

qamg4zu9upl41.png

Sağlık Bakanı Koca: Pozitif çıkan yeni vakalarımız var, ancak henüz analiz edilmekte olan numunelerimiz mevcut. Bu akşam toplam vaka sayısını açıklayacağım

Yarın 184'ü arayacağım her ihtimale karşı. Belki kapmış olabilirim bugün halsizlik ve öksürük vardı hafif.

İtalya'yı veba böyle vurmadı be kardeşim

A15E72F0-4BF7-4823-8484-29CB87EA3B67.webp

Kıbrıs havalimanındayim, hic böyle sıra gormedim daha en az 40-45 kere gecmisimdir

Arama ben sana söyliyim 25 tane hastane açıklanmış türkiyede coronaya bakan şehrine göre birine git. Daha fazlasını söylemiyorlar ben aradım
Hastaneye mi yönlendiriyorlar insanları? Ee o zaman ne anladık bu işten? Aramadan da insan gidebilir hastaneye. Bazı ülkelerde kapı kapı test yapıyorlarmış videoları vardı. Hastaneye gitsem bu sefer bilmem kaç gün sonraya randevu verecekler uğraş dur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt