- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
Yaşamı durdurmadan alınacak tedbirleri alıyoruz dedi bakan. Şu an için veya yakın gelecekte sokağa çıkma yasağı vs gibi bir önlem düşünülmüyor belli ki.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iç karartıcı bilgilerden kaçınalımItalya + 3233 yeni vaka +349 yeni ölüm
Heralde 100lü bi sayı söyleyecek durum vahim gözüküyorSağlık Bakanı Koca: Pozitif çıkan yeni vakalarımız var, ancak henüz analiz edilmekte olan numunelerimiz mevcut. Bu akşam toplam vaka sayısını açıklayacağım
Italya + 3233 yeni vaka +349 yeni ölüm
Arama ben sana söyliyim 25 tane hastane açıklanmış türkiyede coronaya bakan şehrine göre birine git. Daha fazlasını söylemiyorlar ben aradımYarın 184'ü arayacağım her ihtimale karşı. Belki kapmış olabilirim bugün halsizlik ve öksürük vardı hafif.
güzel bence dinlemesi keyifli bi bakanbu herif
hep detone oluyor kardeşim!
Bunkar dünki veriler değil mi ?
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Yok bugün dün de buna yakındı.
Hastaneye mi yönlendiriyorlar insanları? Ee o zaman ne anladık bu işten? Aramadan da insan gidebilir hastaneye. Bazı ülkelerde kapı kapı test yapıyorlarmış videoları vardı. Hastaneye gitsem bu sefer bilmem kaç gün sonraya randevu verecekler uğraş dur.Arama ben sana söyliyim 25 tane hastane açıklanmış türkiyede coronaya bakan şehrine göre birine git. Daha fazlasını söylemiyorlar ben aradım
hamlelerine dikkat etmeni tavsiye ederimgüzel bence dinlemesi keyifli bi bakan