Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozornwafor'un, koronavirüs testinin pozitif çıktığı haberleri gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.

[Derin Futbol]

kaynak ://

dusunsene 1.5 milyar insan koyu mecrasi adamlar it kopek yiyorlar ne kadarina test yapabilirler merkezde durmustur baska bir yerden tekrar patlar senin 1.5 milyar nufusun olsa kontrol edebilirmisin?
iyide hocam bu adamlar 1 günde hastane dikebilecek kabilyette insanlar virüsün başlangıç noktası yani 0 noktasında çok iyi karantina uyguladılar bizdeki bilim kurulu üyesi prof. ateş karada bunu teyit etti zaten
WHO tüm Dünya'da rahatça eli kolu sallayarak gezebiliyor. Lakin sadece Kuzey KORE ve ÇİN'de kontrollü bir şekilde dolaşımına izin veriliyor. ÇİN'in ben bu işte rakamları az söylediğine inanıyorum.
hocam bilim kurulu üyesi prof. ateş kara bunu teyit etti yani geliştirdikleri ilaçları ve uyguladıkları yöntemlerle çok başarılı bir şekilde bu işi çözmek üzereler dedi hatta bizde çindeki bu ilaçlardan temin etmişiz.

Cinin yaptigini yaparsak tezekle avuclariz italyanin yaptigini yapmak lazim ama daha oncedr soyledim devlet secim yapmali ekonomimi ? insan sagligimi tabiki ekonomiyi sececekler umarim yanilirim

Çin en başarılı yöneten ülke oldu. İtalya’nın yaptığını yaparsak berbat olur asıl.

Kim virüs bulaştırıyorsa hepsine. Yahu insan gidip, gelmeden önce bir gündemi takip eder, sıkıntı var mı diye. Bizim milletimiz malın önde gideni maalesef. Hele bazıları var ki bizi Allah koruyor bize bir şey olmazcılar. Neyse bir şey demek istemiyorum.

Boş boş konuşma. Herkes keyfinden dolayı yurt dışına çıkmıyor, işi olan bir sürü insan var. Senin ufkun, vizyonun dar olabilir ama bu böyle. Bireylerin inisiyatifine bırakmadan hükümetin en başta yasak koyması gerekiyordu.

️Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: "Yurt dışı teması risk olmaya devam edecek. Tedbirleri sıkı uygulayalım."

yav kapatın girişleri biz zor sığıyoruz içeriye, hastalar gelip duruyor hala

Devlet yasak koysadı baştan. Sadece Umre'den gelenler mi bu virüsü taşıdılar, yurt dışında olan bir sürü kişi var.
Devlet de sorunsuz yönetemedi bu süreci maalesef. Mesela İran'la sınır kapılarını da sosyal medyada yapılan çağrılardan sonra kapatmışlardı. Kazakistan'a falan bulaşmamış görünüyor çünkü onlar daha ilk günlerden her türlü tedbirleri aldılar.

Söylenenler binalara kilit vurulduğu dışarı çıkan olursa polisin sert müdahalesiyle karşılaştığı falan. Valla bizim burada olsa bizim insanımız polise savaş açar sanırım
valla gayet iyi yöntem bi bok yapamaz bizim vatandaş sokağa çıkana fetö terör örgütüne üye olmaktan dava açılacağını söylesinler bak bi allahın kulu çıkıyormu dışarı :D

Artış hızı İtalya'ya paralel gidiyor katı tedbirler hızlı bir şekilde uygulanmayacaksa ülkeye geç gelmesinin nesi avantaj anlamadım ki.

valla gayet iyi yöntem bi bok yapamaz bizim vatandaş sokağa çıkana fetö terör örgütüne üye olmaktan dava açılacağını söylesinler bak bi allahın kulu çıkıyormu dışarı :D
Aslında bizde şiddete gerek yok. Avustralya gibi çıkana 10bin euro ceza versek kökünden çözülür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt