Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim bura resmen bitti. Evrakla dışarı çıkabiliyoruz yoksa 135€ ceza.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Dışardaki insan durumu nedir yaşadığınız yerde? İnsanlar hala vurdumduymaz bir şekilde dışarıda geziyor mu?

Ben Muş'ta yaşıyorum. Virüs olayı ortada yokken bile hayalet kasaba gibi yerdi. Malum, çok küçük bir şehir. O yüzden kıyas yapamıyorum.

Söylentilere göre çarşamba günü sokağa çıkma yasağını cumhurbaşkanı açıklayacak diyenler var
Doğru olan da bu. Solumuzda yunanlar italya'nın yolundan gidiyor çok fena olacak onlar. Sağımızda iranliların ne bok yaptığı belli değil adamlar gizli gizli toplu mezarlıklar kazımışlar.

Biz yine iyiyiz komşulara göre

Ben sallama bi sayı vereyim bizim ülkede 500-600 civarı enfekte insan vardır

Ben Ankaradayım bu sabah trafik okulların kapanması ile daha azdı ama yinede trafik vardı..ne yapsın kardeşim bu insanlar? Herkesin borcu harcı var kredisi var k kartı var kirası var çocuğu var çalışmayıp ne yapsın? Resmi yasak gelmediği sürece ne yapabiliriz Allah yardımcımız ne deyim vala..

Dışardaki insan durumu nedir yaşadığınız yerde? İnsanlar hala vurdumduymaz bir şekilde dışarıda geziyor mu?

Ben Muş'ta yaşıyorum. Virüs olayı ortada yokken bile hayalet kasaba gibi yerdi. Malum, çok küçük bir şehir. O yüzden kıyas yapamıyorum.
bursadan örnek vereyim renktaş çalıştığım otelle evim arası 14 dakika ve cadde üstü bir yoldan gidiyorum.23,30 da işten ayrıldım eve yol üstünden yürüdüm maksimum 20 25 araba gördüm caddede 3 çok işlek lokantanın önünden geçtim ilkinde çalışanlar oturuyordu ikincisi boştu 3. sünde 3 kişi vardı içeride ve eve gidene kadar sadece bizim sokak arasında bir bayan gördüm köpeğini gezdiren.

Bu tarz ispatı olmayan şeylere inanmamak lazım dostum. Bilgi kirliliğinin zirvede olduğu bu dönemlerde nedense bu tarz şeyler peydahlanıyor. Doğrudur belki bilemem ama kimse böyle anası babası ağır durumdayken açıp da internete yazılar yazacağını düşünmüyorum. Devletin şuan her yaptığı 4 4lük değildir elbet ama böyle elini kolunu sallaya sallaya da dışarı salacaklarını düşünmüyorum

ben hindistanı merak ediyorum onlarda niye ses yok?Ya tanılama ve raporlamada sıkıntı yaşıyorlar ya da adamlar zaten yıllardır önüne gelen herşeyi yedikleri için çoktan virüse karşı bağışıklık kazanmış durumdalar.

bu tabloya göre italyayı 2 ye katlayacağız gibi görünüyor.
İnsanlar böyle sorumsuzca davranırsa öyle olur. Benim oturduğum yerde insanlar biraz daha bilinçli bugün sokaklar boştu, kafeler marketler boştu mesela. Hava da soğuk zaten gir otur evinde bi kaç gün be kaybedeceksin ki

hastalık konusunda neden sessizler bilmiyorum ama rusyayı şu an petrol vurmuş durumda petrolun varil fiyatı 30 dolar civarında rusya ve arabistan anlasamadılar araplar daha cok petrol cıkarmaya basladılar varil fiyatı düstükce rusya ekonomi olarak dibe gidiyor onların şu anki en büyük virüsü bu

ben hindistanı merak ediyorum onlarda niye ses yok?Ya tanılama ve raporlamada sıkıntı yaşıyorlar ya da adamlar zaten yıllardır önüne gelen herşeyi yedikleri için çoktan virüse karşı bağışıklık kazanmış durumdalar.
adamlar o kadar pis bir ırk ki virüsün orda etkili olma olasılığı yok

İtalya başka bir hikaye. Virüs vakalarının olduğu yerler açıklanınca adamlar kalkıp şuursuzca göç etmeye başladı kaçmak için. Benim anladığım olay da bundan dolayı patladı ve şimdi ne yapsalar önünü alamıyorlar.

Virüs vakalarının hangi şehirlerde olduğunu söylememelerini destekliyorum bizimkilerin.

İtalya ile kıyas yapmak o bakımdan çok mantıklı değil gibi.

Bizim bura resmen bitti. Evrakla dışarı çıkabiliyoruz yoksa 135€ ceza.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
Burası da yakında öyle olacak.
Tam da benim çalıştığım branşlar açık kaldı.

Kapatın her yeri diye bağırıyor millet, 2-3 gün sonra çok geç olabilir.

Çok tedirgin oluyor insan.

Gscimbom mobil

Bir virüsten kötü bir şey varsa o da mutasyon potansiyeli olan virüstür. Maalesef Covid19 diğerlerinden farklı bir virüs. Şu an aşısı bulunsa bile evrim geçirme ihtimali var yani aşı da kurtarmayabilir. Bütün ülkeler kafa kafaya verip, maddi-manevi birleşip şu illete karşı tek vücut olmalı. Bazı ülkeler kahraman olma hesabı yapıyor, bazı ülkeler biz güçlü ülkeyiz diye tedbir almıyor. Bu kafayla daha çook kötü günler bizi bekliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt