Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğru olan da bu. Solumuzda yunanlar italya'nın yolundan gidiyor çok fena olacak onlar. Sağımızda iranliların ne bok yaptığı belli değil adamlar gizli gizli toplu mezarlıklar kazımışlar.Söylentilere göre çarşamba günü sokağa çıkma yasağını cumhurbaşkanı açıklayacak diyenler var
bursadan örnek vereyim renktaş çalıştığım otelle evim arası 14 dakika ve cadde üstü bir yoldan gidiyorum.23,30 da işten ayrıldım eve yol üstünden yürüdüm maksimum 20 25 araba gördüm caddede 3 çok işlek lokantanın önünden geçtim ilkinde çalışanlar oturuyordu ikincisi boştu 3. sünde 3 kişi vardı içeride ve eve gidene kadar sadece bizim sokak arasında bir bayan gördüm köpeğini gezdiren.Dışardaki insan durumu nedir yaşadığınız yerde? İnsanlar hala vurdumduymaz bir şekilde dışarıda geziyor mu?
Ben Muş'ta yaşıyorum. Virüs olayı ortada yokken bile hayalet kasaba gibi yerdi. Malum, çok küçük bir şehir. O yüzden kıyas yapamıyorum.
Evet hiç ses yok onları takip ediyorum kaç gündür hiç bir açıklama yok. Son 24 saat içinde 29 hasta daha açıklamışlar sadece o bilgi varRusya'dan hiç ses çıkmaması ilginç valla
İnsanlar böyle sorumsuzca davranırsa öyle olur. Benim oturduğum yerde insanlar biraz daha bilinçli bugün sokaklar boştu, kafeler marketler boştu mesela. Hava da soğuk zaten gir otur evinde bi kaç gün be kaybedeceksin kibu tabloya göre italyayı 2 ye katlayacağız gibi görünüyor.
adamlar o kadar pis bir ırk ki virüsün orda etkili olma olasılığı yokben hindistanı merak ediyorum onlarda niye ses yok?Ya tanılama ve raporlamada sıkıntı yaşıyorlar ya da adamlar zaten yıllardır önüne gelen herşeyi yedikleri için çoktan virüse karşı bağışıklık kazanmış durumdalar.
Burası da yakında öyle olacak.Bizim bura resmen bitti. Evrakla dışarı çıkabiliyoruz yoksa 135€ ceza.
Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk