Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün Ruganinin bi fotosu vardı otel odası gibi bi yerde kalıyor heralde ve temizlenmeyi bekliyor. Gençlerde tedavi bu sanırım sadece geçmesini bekliyorlar

Hayır bağışıklık sistemi çok geniş bir konu aslında ama şu hastane ortamına sağlam insanı soksan onun bile sistemi çöker o açıdan söyledim. Zaten tedavisi yok yapılacaklar belli ne bilim. Oksijen desteği olayı var galiba Ahmetin dediği gibi sadece.

Abi italyanlara bok atıyoruz da bu iş türkiyede patlak verse ne olacağını o hastanelerin ne çabuk can pazarına dönüşecegini biliyoruz demi? Millet kuyruğa girer wallaha turk insani avrupalilara benzemez

Neyse bari ben bitirme projemi yapayim bu vesileyle. Yoksa pisikolojik olarak çok yıpranacağız kafayi dağıtmamiz lazim biraz. Evde yaşlı biriyle yaşayanlar az çok benim gibidir kesinlikle. Bu illeti atlatiriz tez zamanda inşallah

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yav bir yerde izlemiştim, sanırım redditteydi. Orada bir doktor olay esas olarak yaş falan değil kişinin kronik rahatsızlığı olup olmadığı varsa kaç adet ve ne kadar hayati olduğu ile alakalı demişti. Yaş ile birlikte kronik rahatsızlıklar arttığı için ve bağışıklık biraz daha zayıf olduğu için yaşlılar risk grubunda demişti, yoksa direkt yaş ile alakalı değil demişti. Ölüm İstatistiklerinde kronik rahatsızlığı olmayanların oranı yalnızca %0.9'muş bu da adamın dediğini doğrulayan bir rakam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt