Hakkı Çiçek
Büyük Kaptan
- 6 Haziran 2009
- 26.010
- 1.469
- 1.853
Yok yaw o kesin japon sacindan belli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valencia ve Madrid'de polis kontrolü devam ediyor. Dronelar ile de milletin dışarı çıkması engelleniyor.
Ne farkeder, alayı bizim için Japondur.ayni degil lan koreliyle cinli arasinda dunya kadar fark mevcut
Bugün mağazaya gittim bu araplar kadar hanzo öküz egoist insan yok yeminle. Çoluk çocuk gelmişler 100kg un 50kg margarin makarna yumurta yağ patates nutella ne var ne yok silip süpürüyorlar.
Durum aynen şu sekildi.
Ekli dosyayı görüntüle 74752
Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
Asi bulunur 1 haftaya,rahat ol abi
Olmaz, ölen birinin hücreleri de zamanla ölür. Virüs vs. de yaşayamaz diye biliyorum.Şimdi bu virüsten ölenler gömülünce ilerde o toprak kazilsa etse bu illet virüs geri dönmüş olmuyor mu? Sonsuz döngüye mi girdik yoksa
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Guncelleme ; Calistigim hastanede vaka sayisi artiyor. Hastaneye gulerek sakalasarak girip suan solunum cihazina bagli hayata tutunmaya calisan hastam da var, oksuruk sikayetiyle gelip ertesi gun taburcu olanda.
Virus atipik. Daha once hastaligi olmayan bagisikligi kuvvetli olana birsey olmuyor yaklasimi dogru degil. Solunum cihazina bagli hastamizin yuksek tansiyon ve asiri kilo disinda bir rahatsizligi yok. Sadece oksuren hastamin birsuru medical problemi var ama adam Covid positif olmasina ragmen ne atesi cikti ne yataga dustu.
Bazi hastalar hicbir bulgu vermiyor. Iste asil sikinti burada basliyor. Virus bogaz agrisi dahi yapmiyor ve virus onlarca belki yuzlerce kisiye bulasiyor.
Tavsiyem esiniz cocugunuz haric kimse ile yakin kontak kurmayin. Isyerinde konustugunuz kisiyle aranizda en az 2 kol mesafe olsun. Ilginc olarak hapsirik nadir bulgulardan biri. Ancak etrafinizda biri oksuruyorsa olabildigince hizli bir sekilde uzaklasin oradan. Daha cok vaka gordukce guncelleyecegim virus hakkindaki gozlemlerimi.
Noldu reis kubali bilim adamlari kanser aşısından sonra corona aşısını da mi bulduKüba helal olsun
İnsanlığın kurtuluşu sosyalizmdedir
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kendini nasıl koruyorsun üstad? Biz en riskli gruptayız aerosol - damlacık yolu risk fazla tek tesellim nispeten kırsal bir yerde olmam.. Ben her gelene baticonlu su gargarası ve el dezenfektanı yaptırıyorum sık sık odaları havalandırıyorum hatta galoşu da iptal etmeyi düşünüyorum çapraz enfeksiyon için.. Var mıdır ekstra tavsiyen ben de hep bağışıklığıma güvenirdim devamlı insanların ağzıyla uğraştığım için ama yazdıklarını görünce tırsmadım değil..
Noldu reis kubali bilim adamlari kanser aşısından sonra corona aşısını da mi buldu
İtalya'ya göre vaka toplam sayısı kıyaslaması:
İtalya Türkiye
1. Gün 3 1
3. Gün 3 5
5. Gün 21 18
6. Gün 21 47
10.Gün 323
20.Gün 3089
25.Gün 10149
30.Gün 27980