- 4 Ağustos 2009
- 90.218
- 71.181
- 5.188
Yok bir haftaçok oldu mu alalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok bir haftaçok oldu mu alalı
FblımısınMuhabbet tellalim cok fena ısırıyor yaw parmağımı kopariyor kulağımı boynumu kemiriyor. Döveyim mi ne yapayim
eğer yavruysa alışır rtaş avcundan mama yedir aradaYok bir hafta![]()
Bu ne ya gercekse korkunc tam okumadım işteyim özet gectimSonuna kadar okuyabilen varsa buyursun
![]()
İNSANLIĞIN KADERİ WUHAN 2019 SEMİNERİNDE Mİ BELİRLENDİ?
2015 yılında Kazakistan’da yaşayan Sayga antiloplarının neredeyse dörtte biri üç gün içinde öldü. Nesli tükenme tehdidi alt...dimitrovtesla.blogspot.com
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu ne ya gercekse korkunc tam okumadım işteyim özet gectim
Cok evcil bir hayvan geliyor boynuma kafama falan konuyor hic kaçmıyor vs ama deli gibi ısırma huyu var. Neyse severek alistiracaz artik.eğer yavruysa alışır rtaş avcundan mama yedir arada
oyun oynuyor aklı sıra gaga taşı koy kafese onu didiklesinCok evcil bir hayvan geliyor boynuma kafama falan konuyor hic kaçmıyor vs ama deli gibi ısırma huyu var. Neyse severek alistiracaz artik.
5g teknolojisi ile ilerde nüfusu nasıl azaltcsklarını ve ilac sanayisinin amacının insanları iyileştirmek degil süründürmek oldugunu kısaca baya uzun bi yazıne anlatiyor heis
Abuk sabuk bir şey yav. David Icke zırvalamarından biri. 5G ve sağlık başlıklı konular genel olarak rus trollerin işi, özetin özeti şeklinde açıklayacak olursam 5G'ye erken geçen ülkeler geçmeyenlere pek çok alanda kapanması zor bir fark atacak, Rusya'nın şuanki ve gelecekteki rakipleriyle eş zamanlı olarak 5G'ye geçme imkanı yok, süreci yavaşlatmak için resmi ve gayri resmi elindeki tüm kozları oynuyor. Bu korona-5G bağlantısını kuranda onlardır demiyorum ama altından yine onlar çıkarsa şaşırtmaz.ne anlatiyor heis
Abuk sabuk bir şey yav. David Icke zırvalamarından biri. 5G ve sağlık başlıklı konular genel olarak rus trollerin işi, özetin özeti şeklinde açıklayacak olursam 5G'ye erken geçen ülkeler geçmeyenlere pek çok alanda kapanması zor bir fark atacak, Rusya'nın şuanki ve gelecekteki rakipleriyle eş zamanlı olarak 5G'ye geçme imkanı yok, süreci yavaşlatmak için resmi ve gayri resmi elindeki tüm kozları oynuyor. Bu korona-5G bağlantısını kuranda onlardır demiyorum ama altından yine onlar çıkarsa şaşırtmaz.
David Icke'yi biliyorsundur zaten adamın herhangi bir motivasyona ihtiyacı yok seri sıkış'a meyilli bir tip, spontane gelişmiş de olabilir.
beyaz et dalgasından mı acb abi. bir de protein deposu vs mevzuları var. ehtiyarlar almıştırYav o değil bir noktaya kadar tuvalet kağıdını anlayabilirim de tavuk niye yok onu çözemedim. 6 gündür buradaki koca migrosta bütün tavuk yok, kırmızı et sorunu yok ama o var. Ucuzluktan diyeceğim de alakası yok orvital de yok çünkü.
Almanya 1500 yeni vaka ile 9226’ya yükseldi
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Kardeşim valla bilemiyorum, migrosdan sonra altunbilek ve carrefoursa'ya baktım orada da yoktu. Alıp donduruyorlar muhtemelen de kırmızı et niye alınmıyor onu anlamadım. Bir de bahsettiğim yer hali vakti yerinde olan insanların alışveriş yaptığı bir yer. Yarın üşenmeden hem yürüyüş yapmış yapmak için hem de keşfe çıkmak için ucuz marketlerin hepsini gezeceğim. Arada tavuk bulursamda alırım.beyaz et dalgasından mı acb abi. bir de protein deposu vs mevzuları var. ehtiyarlar almıştır
Ne oldu lan kuantum sıçrama falan mı yaşadık ? 1 dakika önce TMK'nın mesajına bir şey yazdım ama şu an yok, hayır bu adam mod falan da değil silemez mesajını. Tövbe estf.
Belki moddur abiNe oldu lan kuantum sıçrama falan mı yaşadık ? 1 dakika önce TMK'nın mesajına bir şey yazdım ama şu an yok, hayır bu adam mod falan da değil silemez mesajını. Tövbe estf.
Davşan geçme. Az önce yazdığın mesaja sende bari kömürleri alsaydın elin boş çıkmasaydın yazmıştım. Gerçekleri derhal açıkla, kim sildi mesajını ?Ne mesajı abi? 2-3 saattir forumda değildim. Marketteydim şimdi geldim. Senin bu mesajından sonra mesaj attım![]()