Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne anlatiyor heis
Abuk sabuk bir şey yav. David Icke zırvalamarından biri. 5G ve sağlık başlıklı konular genel olarak rus trollerin işi, özetin özeti şeklinde açıklayacak olursam 5G'ye erken geçen ülkeler geçmeyenlere pek çok alanda kapanması zor bir fark atacak, Rusya'nın şuanki ve gelecekteki rakipleriyle eş zamanlı olarak 5G'ye geçme imkanı yok, süreci yavaşlatmak için resmi ve gayri resmi elindeki tüm kozları oynuyor. Bu korona-5G bağlantısını kuranda onlardır demiyorum ama altından yine onlar çıkarsa şaşırtmaz.

David Icke'yi biliyorsundur zaten adamın herhangi bir motivasyona ihtiyacı yok seri sıkış'a meyilli bir tip, spontane gelişmiş de olabilir.

Abuk sabuk bir şey yav. David Icke zırvalamarından biri. 5G ve sağlık başlıklı konular genel olarak rus trollerin işi, özetin özeti şeklinde açıklayacak olursam 5G'ye erken geçen ülkeler geçmeyenlere pek çok alanda kapanması zor bir fark atacak, Rusya'nın şuanki ve gelecekteki rakipleriyle eş zamanlı olarak 5G'ye geçme imkanı yok, süreci yavaşlatmak için resmi ve gayri resmi elindeki tüm kozları oynuyor. Bu korona-5G bağlantısını kuranda onlardır demiyorum ama altından yine onlar çıkarsa şaşırtmaz.

David Icke'yi biliyorsundur zaten adamın herhangi bir motivasyona ihtiyacı yok seri sıkış'a meyilli bir tip, spontane gelişmiş de olabilir.

İnşallah haklısındır. Yine de bedeninin %60ı su olan canlılar olarak elektromanyetik dalgaların etkisini göz ardı etmek mümkün değil.

Biraz komplo teorisi olabilir ama 5G’nin insan vücuduna zararı konusu tartışmaya açık.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Almanya 1500 yeni vaka ile 9226’ya yükseldi

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Yav o değil bir noktaya kadar tuvalet kağıdını anlayabilirim de tavuk niye yok onu çözemedim. 6 gündür buradaki koca migrosta bütün tavuk yok, kırmızı et sorunu yok ama o var. Ucuzluktan diyeceğim de alakası yok orvital de yok çünkü.
beyaz et dalgasından mı acb abi. bir de protein deposu vs mevzuları var. ehtiyarlar almıştır

Ne oldu lan kuantum sıçrama falan mı yaşadık ? 1 dakika önce TMK'nın mesajına bir şey yazdım ama şu an yok, hayır bu adam mod falan da değil silemez mesajını. Tövbe estf.

Arkadaşlar millet çıldırmış. Marketler bomboş. Az önce kendim çektim. Şok oldum. Bu kadarını beklemiyordum.

ADCE8ACC-098C-4781-B9A1-03C3652C520A.webp

F47682CB-86C8-495E-9D7E-E3DFA6F51FD4.webp

2556B100-B037-4776-A8F1-9672529C5B03.webp

beyaz et dalgasından mı acb abi. bir de protein deposu vs mevzuları var. ehtiyarlar almıştır
Kardeşim valla bilemiyorum, migrosdan sonra altunbilek ve carrefoursa'ya baktım orada da yoktu. Alıp donduruyorlar muhtemelen de kırmızı et niye alınmıyor onu anlamadım. Bir de bahsettiğim yer hali vakti yerinde olan insanların alışveriş yaptığı bir yer. Yarın üşenmeden hem yürüyüş yapmış yapmak için hem de keşfe çıkmak için ucuz marketlerin hepsini gezeceğim. Arada tavuk bulursamda alırım.

Ne oldu lan kuantum sıçrama falan mı yaşadık ? 1 dakika önce TMK'nın mesajına bir şey yazdım ama şu an yok, hayır bu adam mod falan da değil silemez mesajını. Tövbe estf.

Ne mesajı abi? 2-3 saattir forumda değildim. Marketteydim şimdi geldim. Senin bu mesajından sonra mesaj attım :oops:

Ne mesajı abi? 2-3 saattir forumda değildim. Marketteydim şimdi geldim. Senin bu mesajından sonra mesaj attım :oops:
Davşan geçme. Az önce yazdığın mesaja sende bari kömürleri alsaydın elin boş çıkmasaydın yazmıştım. Gerçekleri derhal açıkla, kim sildi mesajını ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt