Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu virüsün Çinlilerin yedikleri piş şeylerden ortaya çıktığını düşünen saf insanlar görüyorum her yerde. #staywoke

ETV03yMXYAAX1Xf

Kara Veba 200 Milyon kişiyi öldürmüş. Allahtan bu Covid-19 sinek yoluyla bulaşmıyor yoksa halimiz haraptı.
Kara veba sinekten degil farelerdeki pirelerden insanlara geciyodu

Aynı şekilde Rugani de anlamamış hasta olduğunu
Yani bizlerde hasta olabiliriz herkesin temkinli olmasında fayda var. Kruz gemisinde bulunan 600 yolcuya test yaptıklarında 300ünde pozitif 300ünde de muallakta bi sonuç çıkmış. Bir kaç yolcuda hafif kırgınlık dışında hiçbir semptom yokmuş yine

Yani bizlerde hasta olabiliriz herkesin temkinli olmasında fayda var. Kruz gemisinde bulunan 600 yolcuya test yaptıklarında 300ünde pozitif 300ünde de muallakta bi sonuç çıkmış. Bir kaç yolcuda hafif kırgınlık dışında hiçbir semptom yokmuş yine

Geçtiğimiz aylarda farkında olmadan bu hastalığı geçirdiğimiz teorileri var başta saçma geliyordu ama olabilir mi diye düşünmeye başladım... Neticede bu vaka bakan 1 kişi hasta dediği gün başlamış olamaz mutlaka öncesi vardır anı konulamamış olabilir

Az önce gençten bi' müşteri geldi erkek, bi' ürün aldı, bu arada ben de kolonya ikram ettim. O da aynen şöyle dedi; "Vallahi ne olacak böyle virüs filan, sürekli kolonyalanıp duruyoruz, inşallah böyle bir şey yoktur. "
İnşallah yoktur dedim gitti.​
🤦‍♂️

Wuhanda neredeyse bitmiş adamlar leziz yarasaları pangolinleri götürdü bize y yemek kaldı

Aşı yok, nüfusun %60-70 ine bulaşma ihtimali oluşturacak kadar pandemic ve çıktığı ter Çin. Ve Çin de bitmiş.

Bunu izahi var mı? Onca insan, bir anda sürü bağışıklığını çok zaiyat vermeden mi kazandı

Çin Bir tarafta tamam dünya diğer tarafta. Referansı dünya olarak alırsak, biri yalan söylüyor gibi geliyor bana

Az önce gençten bi' müşteri geldi erkek, bi' ürün aldı, bu arada ben de kolonya ikram ettim. O da aynen şöyle dedi; "Vallahi ne olacak böyle virüs filan, sürekli kolonyalanıp duruyoruz, inşallah böyle bir şey yoktur. "
İnşallah yoktur dedim gitti.​
🤦‍♂️
Kolonyasına azıcık fare zehri ekleseydin toplum sağlığı açısından iyi olurdu be hocam.

Şakası bir yana hala ''virüs mirüs yok, bak dışarıda geziyor insanlar ameriganın oyunları bunlar'' diyen tayfa yüzünden yayılacak bu mesele belli.

Kolonyasına azıcık fare zehri ekleseydin toplum sağlığı açısından iyi olurdu be hocam.

Şakası bir yana hala ''virüs mirüs yok, bak dışarıda geziyor insanlar ameriganın oyunları bunlar'' diyen tayfa yüzünden yayılacak bu mesele belli.

Vallahi sorma. Asıl karantinaya alınması gerekenler bu zihniyettekiler.

Almanyada şuan sayıların 10.000’e dayanmasına rağmen çıkma yasağına gerek duyulmuyor dendi.

Sanmıyorum türkiyede şuan yasak konulacağına
Bunların amacı ne gerçekten anlamıyorum.

Hâlâ durumun ciddiyetini ve vahametini anlamayan insanlar var burada sorumsuzca gezip tozuyorlar. Dün hava iyiydi diye millet sokaklarda fink atıyordu.

sent via GSC

Özel bir bankada yöneticiyim. Bugün itibarı ile personelin yarısını 15 günlük idari izine gönderdik. Bu musibet bitene kadar 15 gün süre ile bu şekilde döngü olacak.

Avm ve üniversite bünyelerinde faaliyet gösteren 60 a yakın Şube ise ikinci bir duyuruya kadar kapatıldı.

Hâlâ emekli promosyonu için gelenler, çok beklediği için arıza çıkaranlar var. Inanılır gibi değil.

SM-N975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt