Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İş Bankası ve TEB'e kredi borçlarımla ilgili sabır ve dua tavsiyesinde bulunucam nasipse. Umarım işe yarar.

Ben de eğitmenim ancak böyle bir konuşma yapmak delilik. Ciddi bir soruşturma yiyecektir. Kaldı ki ben 1000 rakamını gördüğümüze inanmıyorum.
Bu test pahalı mı? Pahalıysa kit ne kadar?
Senin bulunduğun yerde test için başvuru çok oluyor mu?

Video doğru mu yanlış mi bilemem ama söylediği " Umre işi mahvetti" kısmı ile hatırlanacak.

İstanbul'daki durumun fena olduğunu 2 gün önce tıp fakültelerinden birinde çalışan arkadaş söyledi.

Karantinaya uygun olmaya yerlere bile yatırmışlar, doktorlar da tedirginmiş.

Video çeken de ayrı mal ne halt yemeye çekiyorsun 2 sini de işten çıkarıcaklar büyük ihtimal

Resmi olarak rakam bini geçtiyse durum çok vahim yalnız.

Tahmini vaka olarak bu düşünülüyorsa neyse de.

7DD96D72-9B9A-43EF-9F07-7B0D4474A0C3.webp

Yav akıl var mantık var beyler harbi ya rakamın binlerce olduğunu görmek için illa açıklama yapılmasına gerek mi var sizce? Anne babanız yaşlıysa market falan harici evden salmayın, ben etrafımdaki herkeste hastalık olabileceğini hesap ederek hareket edeceğim şu olaylar bitse bile. Açıklamaya gerek yok ki bizim millet gibi embesil bir toplumda bu hastalığın yayılmama ihtimali yok. Herkes kendi önlemini alsın işte olay bariz. Bakanlık yalan söylemiyor ama ka. kişiye yapılan testle bu rakamlar ortaya çıktı. Bu camidekilerde virüs yok mu şimdi nereden bileceğiz ki.

Bu test pahalı mı? Pahalıysa kit ne kadar?
Senin bulunduğun yerde test için başvuru çok oluyor mu?
Ben eğitmenim renktaşım, numune sayısı her geçen gün artıyor, dün itibariyle ülke genelinde 8500 ü geçmiş dendi. Testin net fiyatını bilmiyorum ancak pcr olduğu için ucuz değil ve Çin yeni test bulmuştu ona geçersek çok daha ucuz ve hızlı olacaktır. Bu arada ben de başka bir ile tayin oldum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt