Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.153
- 101.370
- 5.238
35 de başlıyor bizde kronik hastalıklar.Türkiye'de 50+ olup da kronik rahatsızlığı olmayan insan yoktur kolay kolay, dünyayı bilmem de.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
35 de başlıyor bizde kronik hastalıklar.Türkiye'de 50+ olup da kronik rahatsızlığı olmayan insan yoktur kolay kolay, dünyayı bilmem de.
Bu test pahalı mı? Pahalıysa kit ne kadar?Ben de eğitmenim ancak böyle bir konuşma yapmak delilik. Ciddi bir soruşturma yiyecektir. Kaldı ki ben 1000 rakamını gördüğümüze inanmıyorum.
Selam ve dua ile olur.İş Bankası ve TEB'e kredi borçlarımla ilgili sabır ve dua tavsiyesinde bulunucam nasipse. Umarım işe yarar.
harbi tekrar ızledım ses montaj gibisese montaj yapılmış fake bu video.
Uzun halini paylaşmış birisi orada herhangi bir kayma falan yok. Video gerçek ama söylenenler ya da ortam kurgu mu değil mi bilemem.harbi tekrar ızledım ses montaj gibi
sonraki videoyu izleyince de montaj yok gibi.harbi tekrar ızledım ses montaj gibi
Resmi olarak rakam bini geçtiyse durum çok vahim yalnız.
Tahmini vaka olarak bu düşünülüyorsa neyse de.
Öyle olsa bile açıklanmaz bu rakam, hele ki bugunkü açıklamalardan sonra. Muhtemelen gece 200 civarı açıklanır.Resmi olarak rakam bini geçtiyse durum çok vahim yalnız.
Tahmini vaka olarak bu düşünülüyorsa neyse de.
Ben eğitmenim renktaşım, numune sayısı her geçen gün artıyor, dün itibariyle ülke genelinde 8500 ü geçmiş dendi. Testin net fiyatını bilmiyorum ancak pcr olduğu için ucuz değil ve Çin yeni test bulmuştu ona geçersek çok daha ucuz ve hızlı olacaktır. Bu arada ben de başka bir ile tayin oldum.Bu test pahalı mı? Pahalıysa kit ne kadar?
Senin bulunduğun yerde test için başvuru çok oluyor mu?