Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevabımı şakayla karışık verdim yine, sorun absürt falan derken ciddi değildim yani takılma amaçlı yazdım. Dünden sonra korktum senden itidalli davranıyorum. Al bu da sana üstad smileysi 😉 :ROFLMAO:

Virüs konusunda çok gerginim Mesajlarıma yansıyor olabilir problem yok :D

IMG_20200318_211018.webp

Yalnız bizim yabancılar dışında diğer takım yabancilarindan en ufak ses yok 1 2 oyuncu harici
Demekki hastalığı.umursamiyor oyuncularda kulüplerde

İtalya'da yeni tip Koronavirüsten ölenlerin sayısı 475 kişi artarak 2978'e yükseldi.

Bu hafta cuma namazı için ne gibi kavgalar çıkacak merak ediyorum. Normal vakit namazlarında bile bir sürü olay çıkmış.

1 2 ay kadar önce TFF sosyal medya paylaşımlarına da ceza içeren bir şeyi yürürlüğe koymuştu. Nando kesinlikle ceza alır son attığı hikaye cidden gereksiz gerek yok öyle şeylere

Markete falan gitmek gerekecek , bu büyük sıkıntı oldu bana o videonun üstüne düşününce. Herkes virüslü olabilir , virüslü herhangi bir insan benim alacağım şeye dokunmuş olabilir. Dün gittim kasiyer eldiven takmıyor , takıyor olsa zaten günde 1000 tane karta dokunuyor paraya dokunuyor. Ne acayip bir belaya bulaştık lan böyle ? Kendimi zerre düşünmüyorum mevzu valide. Bütün dünyanın aptalca hareket ettiği ilk ve tek olay milyonlarca yıllık tarihte bize denk geldi anasını satayım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt