Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.770
- 22.192
- 2.308
Öyle bir şeye 1 gram ihtimal vermiyorum açıkçası.Eğer açıklanırsa iller giriş çıkış kapatılmalı yoksa zaten anlamı olmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle bir şeye 1 gram ihtimal vermiyorum açıkçası.Eğer açıklanırsa iller giriş çıkış kapatılmalı yoksa zaten anlamı olmaz.
evde kalın diyor iştetövbe est
bu ne la
sil sunu![]()
Öyle bir şeye 1 gram ihtimal vermiyorum açıkçası.
kdv'yi %1e indirmisler sehirleri aciklarlarsa o hastalarin istemeden bulastirdiklari diger sehirlere gidip oralara götürür
500 bini kim kaybetti de kim bulacak yav500 binlik evlerde kredi oranı da artmış alalım bari bir kaç tane
500 binlik evlerde kredi oranı da artmış alalım bari bir kaç tane
Bi ibnelikler dönüyor artık biz bunu 10 sene mi 20 sene mi sonra öğreniriz meçhul ama var bişeyler. Kimse bu salgına bu teknolojide çok normal bi muamele yapmasınJaponları grip ilacı bizi bu illete karşı vurdumduymaz yaptı sanırım.
Sonuçta Çin, seyri hafifleten bir ilaç keşfetmese bu kadar bulaşıcı bir salgını bu kadar kısa sürede yavaşlatamazdı.
Var bir bit yeniği
Komplo teorilerine hiç inanmam ama insan '' lan acaba '' diyor.
Birkaç hafta sonra alın size aşısını bulduk derlerse şaşırmam.
Senaryoyu yazayım hemen:
Kendi ülkelerinde kontrollü olarak virüsü yaydılar. Kısa sürede kontrol altına aldılar. Kendilerine bi halt olmadı.
Ancak bütün Avrupa ekonomik anlamda zarar gördü ve uzunca bir süre görmeye de devam edecek.
Avrupa'ya verecekleri 2. etaptaki zarar ise aşıdan olacak. Aşıyı tüm dünyaya satıp parayı kıracaklar.
Fakir ülkelerin pek parası olmadığı için ABD taktiğiyle kendilerine borçlandıracaklar. O ülkelerde askeri üs vs gibi hak sahibi olacaklar ve tabii ki değerli kaynaklarına çökecekler.
Vallahi çok mantıklı geliyor.
En az 3 sezonluk dizi çıkar burdan yemin ederim.Komplo teorilerine hiç inanmam ama insan '' lan acaba '' diyor.
Birkaç hafta sonra alın size aşısını bulduk derlerse şaşırmam.
Senaryoyu yazayım hemen:
Kendi ülkelerinde kontrollü olarak virüsü yaydılar. Kısa sürede kontrol altına aldılar. Kendilerine bi halt olmadı.
Ancak bütün Avrupa ekonomik anlamda zarar gördü ve uzunca bir süre görmeye de devam edecek.
Avrupa'ya verecekleri 2. etaptaki zarar ise aşıdan olacak. Aşıyı tüm dünyaya satıp parayı kıracaklar.
Fakir ülkelerin pek parası olmadığı için ABD taktiğiyle kendilerine borçlandıracaklar. O ülkelerde askeri üs vs gibi hak sahibi olacaklar ve tabii ki değerli kaynaklarına çökecekler.
Vallahi çok mantıklı geliyor.
Valla şu an herkes buna çözüm bulmaya çalışıyor dediğin gibi. Çok gecikeceğini ben de sanmıyorum. Konyalı bilim adamları bile çalışmalara başlamış baksanaHer ülkeden aşı falan haberi geliyor mk. Aşıyı hızlı bulan ülke köşe olacak gibi o yüzden çabuk çözülebilir gibi duruyor, sen ne diyon?
Yeni süper güç çin olur diyorsun yani.Valla şu an herkes buna çözüm bulmaya çalışıyor dediğin gibi. Çok gecikeceğini ben de sanmıyorum. Konyalı bilim adamları bile çalışmalara başlamış baksana
Bir de şöyle bir şey var bak çin'in salgının ortaya çıkmasından 3 hafta önce virüsün insandan insana bulaştığını saptadığını, ancak kanıtları yok ettiği söyleniyor ama kara propaganda da olabilir:
![]()
Chinese scientists destroyed proof of virus in December
Chinese laboratories identified a mystery virus as a highly infectious new pathogen by late December last year, but they were ordered to stop tests, destroy samples and suppress the news, a Chinese media outlet has revealed.A regional health official in Wuhan, centre of the outbreak, demanded the dwww.thetimes.co.uk
Çin olayı çözere oynuyorum ben bahsimi