Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Komplo teorilerine hiç inanmam ama insan '' lan acaba '' diyor.
Birkaç hafta sonra alın size aşısını bulduk derlerse şaşırmam.

Senaryoyu yazayım hemen:

Kendi ülkelerinde kontrollü olarak virüsü yaydılar. Kısa sürede kontrol altına aldılar. Kendilerine bi halt olmadı.
Ancak bütün Avrupa ekonomik anlamda zarar gördü ve uzunca bir süre görmeye de devam edecek.
Avrupa'ya verecekleri 2. etaptaki zarar ise aşıdan olacak. Aşıyı tüm dünyaya satıp parayı kıracaklar.
Fakir ülkelerin pek parası olmadığı için ABD taktiğiyle kendilerine borçlandıracaklar. O ülkelerde askeri üs vs gibi hak sahibi olacaklar ve tabii ki değerli kaynaklarına çökecekler.

Vallahi çok mantıklı geliyor.

Japonları grip ilacı bizi bu illete karşı vurdumduymaz yaptı sanırım.

Sonuçta Çin, seyri hafifleten bir ilaç keşfetmese bu kadar bulaşıcı bir salgını bu kadar kısa sürede yavaşlatamazdı.

Var bir bit yeniği

Japonları grip ilacı bizi bu illete karşı vurdumduymaz yaptı sanırım.

Sonuçta Çin, seyri hafifleten bir ilaç keşfetmese bu kadar bulaşıcı bir salgını bu kadar kısa sürede yavaşlatamazdı.

Var bir bit yeniği
Bi ibnelikler dönüyor artık biz bunu 10 sene mi 20 sene mi sonra öğreniriz meçhul ama var bişeyler. Kimse bu salgına bu teknolojide çok normal bi muamele yapmasın

Senaryoyu yazayım hemen:

Kendi ülkelerinde kontrollü olarak virüsü yaydılar. Kısa sürede kontrol altına aldılar. Kendilerine bi halt olmadı.
Ancak bütün Avrupa ekonomik anlamda zarar gördü ve uzunca bir süre görmeye de devam edecek.
Avrupa'ya verecekleri 2. etaptaki zarar ise aşıdan olacak. Aşıyı tüm dünyaya satıp parayı kıracaklar.
Fakir ülkelerin pek parası olmadığı için ABD taktiğiyle kendilerine borçlandıracaklar. O ülkelerde askeri üs vs gibi hak sahibi olacaklar ve tabii ki değerli kaynaklarına çökecekler.

Ilk gunden beri birseyler dondugune soyluyoruz.

Senaryoyu yazayım hemen:

En az 3 sezonluk dizi çıkar burdan yemin ederim. :D

Ekonomi paketi açıklanıyo ucu illa inşaat sektörüne dokunuyo. Kardeşim inşaat diye diye ülke battı gitti zaten hala inşaat sektörünü canlandırmaya yönelik saçma sapan çabalar. Açıklasanıza ordan bi fakir fukaranın borcuna yönelik şeyler. Zoraki izin verilen yada bu süreçte işten cıkarılan adamlara yönelik paketler nerdeee

Her ülkeden aşı falan haberi geliyor mk. Aşıyı hızlı bulan ülke köşe olacak gibi o yüzden çabuk çözülebilir gibi duruyor, sen ne diyon?
Valla şu an herkes buna çözüm bulmaya çalışıyor dediğin gibi. Çok gecikeceğini ben de sanmıyorum. Konyalı bilim adamları bile çalışmalara başlamış baksana :D

Bir de şöyle bir şey var bak çin'in salgının ortaya çıkmasından 3 hafta önce virüsün insandan insana bulaştığını saptadığını, ancak kanıtları yok ettiği söyleniyor ama kara propaganda da olabilir:

Çin olayı çözere oynuyorum ben bahsimi

Konuyla alakasızda bizim futbolcuların paylaşımlarına gelen laflar harbiden anormal değil mi? Bu Beşiktaşlılar ve fenerliler ne kadar enteresan insanlar la. Harbiden şu babanız galatasaray lafı doğru, anasınıyla ilişkiye girmiş galatasaray hepsinin heralde. Bu nasıl bir hırs enteresan gerçekten ligler ertelenmesin diye götünü yırtıyor hepsi bu ortamda kim nasıl futbol oynasın ilginç.

Valla şu an herkes buna çözüm bulmaya çalışıyor dediğin gibi. Çok gecikeceğini ben de sanmıyorum. Konyalı bilim adamları bile çalışmalara başlamış baksana :D

Bir de şöyle bir şey var bak çin'in salgının ortaya çıkmasından 3 hafta önce virüsün insandan insana bulaştığını saptadığını, ancak kanıtları yok ettiği söyleniyor ama kara propaganda da olabilir:

Çin olayı çözere oynuyorum ben bahsimi
Yeni süper güç çin olur diyorsun yani.

ETag0HEXsAwEksj

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt