- 1 Mayıs 2018
- 57.254
- 48.052
- 3.873
Buyrun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buyrun

Yurtdışı ve umreciler bizi bitirdi. Onlar olmasaydı eğer virüs bizi teğet geçecekti.
mainz 15dk trenle, evet. aksi imkansiz.Mainz Wiesbaden giderdim eskiden kesin geçmisimdir. Opel Rüsselsheim da oldugunu bilmiyordum. Bilgilendirdigin için tsk rtas
bizim günlük kapasitemiz kaçİngiltere günlük 25000 test kapasitesine ulaşmayı planlıyormuş yakın zamanda.
Namussuzlara bak ya.İngiltere günlük 25000 test kapasitesine ulaşmayı planlıyormuş yakın zamanda.
Ne yazık ki virüsü de bağışıklığını da tam bilmiyoruz. Normalde mutasyon(veya mutasyonu hasta yapmayan) geçirmeyen virüslerde aşı koruyucudur ancak japonyada ve çinde hastalığı geçirdikten sonra tekrar covid19 + vakalar çıktı ve işin garibi yine solunum yolu sıkıntısı olduğu söylendi. Tabiki o bölge olmadığım için konuyu sadece okuduklarım kadar biliyorum ancak özellikle aşı konusunda bu kadar yol katedilmesi virüsün mutasyon ihtimalinin düşük olduğunu düşündürüyor bana. Yani umudum bağışıklık sistemi iyi olanlar hastalığı geçirdikten sonra tekrar olmayacak veya yaymayacak.Hastalığın semptomları bittikten sonra hastalıkta bitiyor diye biliyorum ama tabi bağışıklıkta kazanmış oluyorsun.
Bir bilene soralım
@Melih Peker @Hekim Aslan
o ev sahibini ... yapmak lazim
Sizde durumlar nasilmainz 15dk trenle, evet. aksi imkansiz.
sen bana niye bakiyon reis. gundem neyse onun konusunu acarim. lgbt virusu ciksa onu acarimSen daha stoklamakla ilgili konu aç. Adam gidiyor 10 tane kolonya alıyor.