- 8 Temmuz 2015
- 35.767
- 70.589
- 3.893
dünyamız için olumsuz 1 gelişme olur gibiKonu basliginin sergen zeren corona ilac transferi nobeti olarak değişmesini talep ediyorum @Mehmet Eroğlu @Hayri Cund
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dünyamız için olumsuz 1 gelişme olur gibiKonu basliginin sergen zeren corona ilac transferi nobeti olarak değişmesini talep ediyorum @Mehmet Eroğlu @Hayri Cund
Abi bunlar gibi o sistemin nası çalıştığını aratıp ne var ne yok diye deneyen milyonlar vardır.Hahahahahahahahaha. Ben 184'ü aranınca hemen yetkililer ilgileniyor, 15-20 dakika içinde özel elbiseli ekip geliyor falan diye hayal ediyordum o neymiş la öyle gece gece kahkaha attım gözümden yaş geldi yav.
Ona sağlık personeli mi yeter.
Bu arada sokağa çıkma yasagi eknomik darbe vurabilir diye dusunuyoruz ama dijital dönüşüm için fırsat olur bir bakmışsın herkes entegre olmuş. Şu zamanda zaten dijitale entegre olamayan firma ve sektörler 5 seneye bunun etkisini hissedecektir. Ufaktanda olsa dijitale entegre olarak zarar oranlarını minimum tutsunlar.
Ülke inşaat ülkesi zaten batacaksa öncelikli olarak inşaatçılar batacaklar.
Şu kriz ortamında çıkarmamış gereken en önemli ders betonun yenilecek bir şey olmadığını anlamak olmali. Çağın gereksinimi olan yazılım, teknoloji ve 1 milyon yıl sonra da temel ihtiyaç maddemiz olacak olan tarıma değer verip tüm yatırımları onun üzerine yapmamız gerekiyor.
Şu kaos ortaminda milllet saglik dusunurken biz ne yapıyoruz konut kredisinde düzeltmeler yapıyoruz
Kadın istemeden gazetecilik yapmisIyiymis .
.Seri-lemina-omer-onyekuru-andone-falcao olnali hucum hatti rize macinda
Bir de dün tipin biri aman ha meşgul etmeyin hattı falan diyordu hahahahahaha. Bunun nesi meşgul olacaksa.Abi bunlar gibi o sistemin nası çalıştığını aratıp ne var ne yok diye deneyen milyonlar vardır.Ona sağlık personeli mi yeter.
Ülkede 112 yi arayıp pizza sipariş eden oclar var sonuçta.
Fatih hocam cok karizma ve seksi burda ya,yere çöküşü bile baska
ne rizesi kardeşim memleket elden gidiyorSeri-lemina-omer-onyekuru-andone-falcao olnali hucum hatti rize macinda
if(ateş==true){
if(öksürük==true) {
goHastane(); }
}
temsilci beklerken 4. veya 5. if blokundan sonra program sonlandı bari belli 1 aşamadan sonra temsilci gibi birşeye bağlansaydıHahahahahahahahaha. Ben 184 aranınca hemen yetkililer ilgileniyor, 15-20 dakika içinde özel elbiseli ekip geliyor falan diye hayal ediyordum o neymiş la öyle gece gece kahkaha attım gözümden yaş geldi yav.

Çok büyük trol adam ya.Trump'ın açıklamasını yeni gördüm. Çin virüsü demem ırkçılık olmaz demiş. Ulan şu hastalığın aşısını da bul, senin sarı pipini yerim.
Foreach sıkıntılı olurdu üstad ama switch case denenebilirdiHep if - else, biraz da foreach görsek ?
talebiniz sahsim baskanliginda toplanan kurulda milletimiz adina oy birligiyle reddedilmistirKonu basliginin sergen zeren corona ilac transferi nobeti olarak değişmesini talep ediyorum @Mehmet Eroğlu @Hayri Cund
while(true)Hep if - else, biraz da foreach görsek ?