Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Corona asi nobeti geceleri heyt be,feghouli kelini gonderecegiz bu yaz

Hahahahahahahahaha. Ben 184'ü aranınca hemen yetkililer ilgileniyor, 15-20 dakika içinde özel elbiseli ekip geliyor falan diye hayal ediyordum o neymiş la öyle gece gece kahkaha attım gözümden yaş geldi yav.
Abi bunlar gibi o sistemin nası çalıştığını aratıp ne var ne yok diye deneyen milyonlar vardır. Ona sağlık personeli mi yeter.
Ülkede 112 yi arayıp pizza sipariş eden oclar var sonuçta.

Bu arada sokağa çıkma yasagi eknomik darbe vurabilir diye dusunuyoruz ama dijital dönüşüm için fırsat olur bir bakmışsın herkes entegre olmuş. Şu zamanda zaten dijitale entegre olamayan firma ve sektörler 5 seneye bunun etkisini hissedecektir. Ufaktanda olsa dijitale entegre olarak zarar oranlarını minimum tutsunlar.
Ülke inşaat ülkesi zaten batacaksa öncelikli olarak inşaatçılar batacaklar.
Şu kriz ortamında çıkarmamış gereken en önemli ders betonun yenilecek bir şey olmadığını anlamak olmali. Çağın gereksinimi olan yazılım, teknoloji ve 1 milyon yıl sonra da temel ihtiyaç maddemiz olacak olan tarıma değer verip tüm yatırımları onun üzerine yapmamız gerekiyor.
Şu kaos ortaminda milllet saglik dusunurken biz ne yapıyoruz konut kredisinde düzeltmeler yapıyoruz

Bizde durum tam tersi hükümet ( devlet), dijitale karşı webmaster, yazılımcı, mobil uygulamacıya karşı gibi davranışlar içinde teşvik yerine kaçırmaya çalışıyor madeni resmen kuruttular çoğu webmaster ve yazılımcı ülke dışına gitti vergi oranları yüzünden.

Ha niye kaçıyorlar diyorsan söyliyim bazılarını gelir vergisi ödüyorsun yüzde 35 oranında kdv ödüyorsun yüzde 18, Web site veya uygulaman varsa illa reklam vermen gerekiyor yüzde 15 stopaj yüzde 18 KDV ve bunları ödemek için şirket açman lazım başka türlü olmuyor o zamanda kafadan bağkur çıkıyor 900 lira muhasebeciye para ödüyorsun + onun stopajı var, damga vergisi var, muhtasar beyanname parası var da var yani iş yapanın burnundan geliyor kısaca ha diyorsan gideri yok mu bu işin çoğu şey sayılmıyor malesef kazandığın para full kãr sayılıyor neredeyse.

Seri-lemina-omer-onyekuru-andone-falcao olnali hucum hatti rize macinda

Seri-lemina-omer-onyekuru-andone-falcao olnali hucum hatti rize macinda
.
tapatalk_1497333196177.webp

Abi bunlar gibi o sistemin nası çalıştığını aratıp ne var ne yok diye deneyen milyonlar vardır. Ona sağlık personeli mi yeter.
Ülkede 112 yi arayıp pizza sipariş eden oclar var sonuçta.
Bir de dün tipin biri aman ha meşgul etmeyin hattı falan diyordu hahahahahaha. Bunun nesi meşgul olacaksa.

Hahahahahahahahaha. Ben 184 aranınca hemen yetkililer ilgileniyor, 15-20 dakika içinde özel elbiseli ekip geliyor falan diye hayal ediyordum o neymiş la öyle gece gece kahkaha attım gözümden yaş geldi yav.
temsilci beklerken 4. veya 5. if blokundan sonra program sonlandı bari belli 1 aşamadan sonra temsilci gibi birşeye bağlansaydı ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt