Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20200319_144017.webp
20200319_144654.webp
#evdekalınbabyler

Üstad ne düşünüyor acaba virüsün gelişimini müspet buluyor mu hala?

;)
3 ay geçti sanırım ki öncesinde de bilinmeyen süre var ama Aralık sonu itibarıyle önlem almaya başlamışlardı.
Aynen aşağı yukarı söylediğin gibi.

Dün burada paylaşmıştım şöyle de bir iddia var ki olmamıştır diyemiyorum:

İçişleri Bakanlığının #Koronavirüs Tedbirleri Genelgesi kapsamında 149 bin 382 iş yerinin geçici süreliğine faaliyetlerine ara verdiği bildirildi.

Üstad ne düşünüyor acaba virüsün gelişimini müspet buluyor mu hala?

;)

Aynen aşağı yukarı söylediğin gibi.

Dün burada paylaşmıştım şöyle de bir iddia var ki olmamıştır diyemiyorum:

Virüs yeni ortaya çıktığında ırkçılık artık mübah yazmıştım bu konuya da bunlara az yav, atom bombası atmak lazım şerefsizlere.

Bizim şirkette işler neredeyse tamamıyla durdu. Tüm personeller 10'ar günlük arayla izin kullanacak nisan sonuna kadar.

Firmalar kendileri kapatmaya başladı.

Bizim sektörde atasay kapattı tüm mağazaları.

Gerçi umurlarında mı şerefsizlerin alayı franchise zaten, zararı başkası çekecek
Çok sancılı bir süreç gerçekten, müşteri burnunu çekti, müşteriye bakan arkadaş lavaboya koştu. Herkes kafayı sıyırmış durum da film ha koptu ha kopacak.

kritik noktalar

1 Mart itibarıyla yurt dışından gelen kişi sayısı 372000. Bu 372 bin kişinin adres ve telefonuna ulaşarak her birine mesaj gönderip, aile hekimleri ile takip ediyoruz. Tüm aile hekimlerine teşekkür ediyorum."

“Hedefimiz hızlı tanı kitiyle 15 bin kişiyi taramak. Yarın itibarıyla tüm illerde olacak."

“Hedefimiz günlük en az 10-15 bin test yapabilmek.

Ilk madde dogru her gun arıyor aile hekimim beni

Bugün bakanın yaptığı açıklamalar, ortaya çıkan şüpheli ölümler, takip edilemeyen ülkeye girişler filan derken toplu karantina elzem haline geldi artık, başka şekilde çıkılmaz bu işin içinden. En baştan Hong-Kong-Singapur gibi kontrol altında tutabilsen amenna, sadece Mart ayında 300 küsur bin kişinin girdiği ülkeyi evden çıkmayın diyerek idare edemezsin. Her kaybedilen saniye ziyandır şu andan itibaren.

italyada yeni vaka yada yeni bir ölüm yok çok ilginç onlarda alınan önlemler işe yaramış gibi görünyor.

Virüs yeni ortaya çıktığında ırkçılık artık mübah yazmıştım bu konuya da bunlara az yav, atom bombası atmak lazım şerefsizlere.
Japonlar bunların içinden geçiyordu 2. Dünya Savaşı yıllarında , az bile öldürmüşler. Abd'ye kaybetmeseler muhtemelen Çinli diye bir şey yoktu şu an.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt