Gökhan Bilgin
Parçalı Üye
- 25 Aralık 2009
- 2.507
- 1.073
- 1.723
Aytaç Yalman virüsten ölmüş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Firmalar kendileri kapatmaya başladı.İstanbul'da ve tüm ülkede eczane ve gıda haricinde avm'de olan tüm dükkanlar kapacak diye haberler dönüyor.
Kendisini tanıyan biriyle konuştum, zatürre imiş ama korona olduğu net değil dedi. Eski ordu mensubu benim konuştuğum da.Aytaç Yalman virüsten ölmüş.
Kendisini tanıyan biriyle konuştum, zatürre imiş ama korona olduğu net değil dedi. Eski ordu mensubu benim konuştuğum da.
Üstad ne düşünüyor acaba virüsün gelişimini müspet buluyor mu hala?çine mi gidelim![]()
Aynen aşağı yukarı söylediğin gibi.3 ay geçti sanırım ki öncesinde de bilinmeyen süre var ama Aralık sonu itibarıyle önlem almaya başlamışlardı.
O zaman ok.Başhekim açıklamış abi biraz önce.
çinliler gibi umarsamaz 1 şekilde sokaklarda geziyorÜstad ne düşünüyor acaba virüsün gelişimini müspet buluyor mu hala?
Virüs yeni ortaya çıktığında ırkçılık artık mübah yazmıştım bu konuya da bunlara az yav, atom bombası atmak lazım şerefsizlere.Üstad ne düşünüyor acaba virüsün gelişimini müspet buluyor mu hala?
Aynen aşağı yukarı söylediğin gibi.
Dün burada paylaşmıştım şöyle de bir iddia var ki olmamıştır diyemiyorum:
![]()
Chinese scientists destroyed proof of virus in December
Chinese laboratories identified a mystery virus as a highly infectious new pathogen by late December last year, but they were ordered to stop tests, destroy samples and suppress the news, a Chinese media outlet has revealed.A regional health official in Wuhan, centre of the outbreak, demanded the dwww.thetimes.co.uk
kafam karışıktı bu konuda ama sergen zeren teşkkrler aklımı başıma getirdin.
Çok sancılı bir süreç gerçekten, müşteri burnunu çekti, müşteriye bakan arkadaş lavaboya koştu. Herkes kafayı sıyırmış durum da film ha koptu ha kopacak.Firmalar kendileri kapatmaya başladı.
Bizim sektörde atasay kapattı tüm mağazaları.
Gerçi umurlarında mı şerefsizlerin alayı franchise zaten, zararı başkası çekecek
kritik noktalar
1 Mart itibarıyla yurt dışından gelen kişi sayısı 372000. Bu 372 bin kişinin adres ve telefonuna ulaşarak her birine mesaj gönderip, aile hekimleri ile takip ediyoruz. Tüm aile hekimlerine teşekkür ediyorum."
“Hedefimiz hızlı tanı kitiyle 15 bin kişiyi taramak. Yarın itibarıyla tüm illerde olacak."
“Hedefimiz günlük en az 10-15 bin test yapabilmek.
Benim eşimin çalıştığı yerde de zorunlu yıllık izin kullanımına gidiyorlar parça parça.Bizim şirkette işler neredeyse tamamıyla durdu. Tüm personeller 10'ar günlük arayla izin kullanacak nisan sonuna kadar.
Japonlar bunların içinden geçiyordu 2. Dünya Savaşı yıllarında , az bile öldürmüşler. Abd'ye kaybetmeseler muhtemelen Çinli diye bir şey yoktu şu an.Virüs yeni ortaya çıktığında ırkçılık artık mübah yazmıştım bu konuya da bunlara az yav, atom bombası atmak lazım şerefsizlere.
Nasıl yok yav dün 475 kişi öldü. Bir kaç saate açıklarlar yine.italyada yeni vaka yada yeni bir ölüm yok çok ilginç onlarda alınan önlemler işe yaramış gibi görünyor.
Benim eşimin çalıştığı yerde de zorunlu yıllık izin kullanımına gidiyorlar parça parça.